Life | Heb ik mijn doelen voor 2016 behaald? + Doelen 2017

december 20, 2016
Begin 2016 schreef ik een artikel over ¨wat ik wilde gaan doen in 2016¨. Dat ging vooral over de dingen die op de planning stonden, naast leuke plannen had ik ook doelen zoals stoppen met roken en een goed sportritme ontwikkelen. Vandaag vertel ik jullie hoe 2016 is gegaan en wat mijn plannen en doelen zijn voor 2017.

Roemenië
Weer naar Roemenië om een vrijwilligersproject te draaien stond op de planning. Ik ging niet alleen in de zomer twee weken maar ook in februari ging ik even langs om te kijken hoe het met de kindjes ging. Na het project in de zomer ben ik helaas nog niet terug geweest, ik hoop snel maar in de zomer gaan we sowieso weer een mooi project draaien voor de kinderen.
Propedeuse
Het plan was om eind januari mijn propedeuse te halen, dat werd eind september. Door allerlei gedoe, administratieve fouten en herkansingen had ik uiteindelijk afgelopen september mijn papiertje fysiek in handen. Beter laat dan nooit!
China
De plannen waren om naar China te gaan dit jaar. Helaas viel dat een stuk duurder uit dan gepland en werd het Tenerife. Tenerife was geweldig, China staat nog steeds bovenaan mijn wensenlijstje qua reizen.
Zand
Ik was van plan om, net als elk jaar, weer naar Strandfestival Zand te gaan. Echter was ik een van de enige die enthousiast was dus kwam het er niet van, zonde! 
Gekke zomer
Verder was het natuurlijk een beetje een gekke zomer, mijn relatie ging over en ik verhuisde naar Utrecht, zonder mijn geliefde katjes. Allemaal enorm wennen en niet altijd leuk maar dat soort dingen gebeuren nou eenmaal. Gek om te bedenken wat er in 2017 weer allemaal gaat gebeuren, een jaar geleden had ik nooit bedacht dat ik nu in Utrecht zou wonen namelijk.
Gezond leven
Ik durfde het niet als concreet als doel uit te spreken maar ik wilde graag stoppen met roken, dat lukte twee maanden maar toen ging ik weer overstag. Ook voor 2017 durf ik het niet concreet uit te spreken omdat ik al zo vaak gefaald heb, ik ben er in ieder geval mee bezig.
Qua sporten ging het redelijk, ik ging een tijdje heel fanatiek naar de sportschool in Tiel, wat gelukkig terug te zien was op mijn vakantiefoto’s. Inmiddels zijn de voornemens er, maar moet ik nog eventjes mijn draai vinden hier in Utrecht.
Verder ging het bloggen goed, ik plaatste bijna elke dag een artikel en deed nog flink veel aan mijn studie ook, ik lijk toch ergens diep van binnen discipline in me te hebben.
2017
Wat mijn plannen zijn voor 2017? Ik weet het niet. Ik hoop lekker op vakantie te gaan naar iets warms, naast Roemenië natuurlijk, veel leuke artikelen te plaatsen en heel veel lekker eten te eten.
Ik wens jullie allemaal in ieder geval een hele fijne kerst en een mooi 2017, bedankt voor al het lezen, reageren en volgen op social media.
<3
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.