Februari 2018

Life | Februari 2018: Gaat het al wat beter?

maart 1, 2018
Ongeveer een maand geleden vertelde ik jullie dat het niet echt goed ging door dat ik in het ziekenhuis beland was omdat mijn hart het niet meer goed deed. Inmiddels is het dus alweer februari 2018 en helaas gaat het niet zo veel beter als gehoopt. Ik neem jullie mee langs mijn februari en praat jullie een beetje bij!

Bioré

In het begin van februari lag ik nog hele dagen op bed en schreef ik weinig artikelen, puur omdat ik daar te ziek en te moe voor was. Volgens de arts moet ik gewoon rust nemen en afwachten, en er vrede mee hebben dat het nog wel even gaat duren, dus dat doen we dan maar. Inmiddels lukt het gelukkig om bijna elke dag een artikel online te hebben, al kost me dat soms meer energie dan goed voor me is. Ik heb nu bedacht dat ik in ieder geval de weekdagen wat wil posten, de weekenden kijk ik dan gewoon hoe ik me voel.
Eén van de artikelen die ik afgelopen maand met veel plezier schreef was de review van Bioré. Een ontzettend fijn merk dat ik nog steeds dagelijks gebruik omdat mijn huid er echt wat beter van wordt.

 

Thuis chillen

Ik chillde veel thuis op de bank dus het kwam ontzettend goed uit dat ik deze onesie van Onepiece kreeg, een heerlijk lekker warm pak waar je echt het ultieme chill gevoel van krijgt. Mocht je ook iets willen bestellen bij Onepiece, dan krijg je met de code ¨MIRAENNEN¨ 20% korting op je aankoop:).

Instagram

Naast de foto’s voor mijn artikelen maakte ik niet heel veel extra Instagram foto’s, ik hoop dat dat de komende tijd wat meer gaat lukken. Ik kan op dit moment lastig af spreken met mensen, en niet iedereen kan en wil natuurlijk foto’s van me maken. Mijn vriend is dus regelmatig de lul, alleen hij werkt doordeweeks gewoon en heeft, geheel begrijpelijk, ook niet het hele weekend zin om met een camera achter me aan te rennen. Ach, het komt allemaal wel weer en ik doe wel gewoon extra mijn best als ik dan wel een keer op de foto sta;).

 

Samenwerkingen

Ondanks dat ik me afgelopen maand echt klote voelde en voor mijn gevoel niet genoeg aan mijn blog deed, kwamen er wel een aantal leuke samenwerkingen op mijn pad.
Zo mocht ik onder andere deze nieuwe salades van Albert Heijn proberen, heel leuk om te doen en hele fijne producten om te fotograferen! Je kunt de review via deze link lezen, daar vertel ik je wat meer over hoe de verschillende smaken bevallen zijn.

Haribo

Ook met Haribo sloeg ik de handen ineen en proefde ik de nieuwe snoepjes met 30% minder suiker. Ik schreef een artikel over de verschillende smaken die je hier kunt lezen.

 

Tripje naar Duitsland!

Als het een dag wat beter gaat, dan maken we daar vaak meteen gebruik van door wat leuks te gaan doen. Ik vind het heerlijk om in de Duitse supermarkt de schappen af te speuren naar lekker eten, wasmiddel in te slaan en mijn mandje vol te gooien bij de DM. Klinkt misschien stom dat ik zo kan genieten van een uitje naar de supermarkt maar als je voornamelijk thuis zit, is dat echt heel leuk. Ik ben al lang blij dat het af en toe weer kan en geniet daar oprecht van.

 

Roze chocomel

Het was natuurlijk ook Valentijnsdag, de dag van de liefde. We deden er hier thuis weinig aan (ondanks mijn vele hints), maar ik maakte wel deze gezellige roze chocomel die ook voor alle andere romantische avonden heel geschikt is. Het recept kun je hier vinden.

 

Sportief bezig

Ik moest erg lachen om de reacties onder deze foto. Ik deed hier net alsof ik aan het sporten was omdat ik sport-proof make-up van Primark aan het testen was. De meeste volgers vonden dat ik goed bezig was maar mensen die me wat beter kenden trapten er niet in en plaatsen vooral lachende smilies. Ik ben namelijk verre van sportief en al helemaal niet buiten in de kou, ach, alles voor het plaatje hè;).

 

Chocolade

Johnny Doodle bracht drie nieuwe repen uit, alvast voor Pasen en ik mocht ze proeven. Ik ben iets minder enthousiast dan normaal over Johnny (sorry<3). Ik hou niet van wit en puur en ik vind de topping die op de melkchocolade zit net niet heel bijzonder. Geen onsmakelijke repen hoor, alleen niet echt mijn ding. Als je wilt weten welke Johnny Doodle ik wel heel lekker vind: de Amaretti <3.

 

Beauty Kitchen

 

Ik review eigenlijk alleen maar producten die ik leuk vind om te testen en te fotograferen maar soms is er een extra leuk product. Deze Beauty Wipes van Beauty Kitchen vond ik echt heel leuk om te proberen, niet omdat ze extreem goed of speciaal zijn maar omdat ik het verhaal achter het merk zo tof vind en omdat ik dol ben op merken die wat extra’s doen. Je kunt de review, via deze link lezen.

Tot slot

Niet echt een hele positieve terugblik als ik het zo na lees maar goed, het is wel even de realiteit voor nu. Ik ben gelukkig meestal wel blij en ik doe gewoon lekker wat kan, en als ik even niks kan dan probeer ik te genieten van een mooie serie of een leuk boek. Ik heb inmiddels wel geleerd dat ik met piekeren niks op los en ik heb gelukkig allemaal hele gezellige volgers die vaak lieve berichtjes sturen! Als je op de hoogte wilt blijven van mijn mega spannende leven en niet moe wordt van kattenplaatjes, volg me dan vooral op Instagram. Op Instastories plaats ik wat vaker foto’s van achter de schermen zonder ¨perfect¨ licht en 6 lagen make-up.
Voor maart heb ik weinig plannen, ik ben de 12e jarig maar dat vier ik eigenlijk niet echt. Ik hoop dat het lekker zonnig gaat worden en dat ik veel leuke artikelen ga schrijven, én dat ik over een maand wat beter nieuws heb:). Fijne maart gewenst!

Hoe was jullie februari 2019?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.