Life | Favorieten van 2015

december 11, 2015

Vonden jullie deze body butter met de geur van mojito ook zo geweldig? Vandaag wil ik jullie heel graag mijn favorieten van het afgelopen jaar laten zien. Ik zowel favoriete producten als favoriete momenten en andere dingen, kijk je mee naar mijn 2015?


Mijn huis is een favoriet. Dat klinkt misschien een beetje gek maar het afgelopen jaar hebben we kei hard gewerkt om alles mooi te krijgen en na een jaar klussen/kiezen/kopen zijn we bijna klaar. Het voelt echt als mijn huis en ik heb het er ontzettend naar m’n zin.
Ik begon 2015 met een hele leuke samenwerking met de biologische cosmetica webshop Solobiomooi. Ik werk inmiddels nog steeds met ze samen en ze hebben echt geweldige producten! Ik ben erg blij dat ik via hen zo veel mooie merken mag proberen en sowieso blij dat mijn blog zo gegroeid is afgelopen jaar.
Deze gellak zonder lamp van Sally Hansen vind ik erg fijn, ik gebruik de topcoat ook vaak met andere lakjes en dit is by far de beste die ik ooit gebruikt heb. Hij verlengt de levensduur van je nagellak enorm maar niet zo als echte gel. Het volledige artikel over dit product vind je hier.
Dit jaar ging ik eindelijk naar De Rollende Keukens, dat wilde ik al zo lang! Het was een van de leukste uitjes van dit jaar en in 2016 ga ik zeker weer!
Marilyn is toch denk ik wel mijn favorietste favoriet. Dit masker vind ik zo ongelooflijk fijn, ik heb ‘m inmiddels al een paar keer opnieuw gekocht, de review vind je hier.
Foodbloggen was zeker een favoriete activiteit! In de herfst van 2014 begon ik met het schrijven van artikelen over eten, sindsdien heb ik zo veel leuke en lekkere dingen mogen proberen. Ik denk dat dit een goede keus is geweest en ook in 2016 kunnen jullie op maandag, en soms vaker, een artikel over eten van mij verwachten.
Over eten gesproken.. sushi! Dit jaar begon een van de sushi restaurants in mijn woonplaats met bezorgen, vervolgens werd dit mijn favoriete bestelmaaltijd. Mijn portemonnee huilt nog steeds maar oh, wat was al die sushi lekker!
Afgelopen zomer vertrok ik naar Roemenië voor vrijwilligerswerk. Dit was de meest bijzondere ervaring in mijn leven en het land en de kinderen hebben absoluut mijn hart verovert. Ik ben inmiddels al een keer terug geweest en heel binnenkort ga ik weer die kant op.
Op deze foto 3 favoriete dingen; onze bank, een sweater, en Josje. We kochten dit jaar op afraden van onze volledige omgeving een gebroken witte bank. Ik ben er nog steeds ontzettend blij mee, hij staat prachtig en hij is tegen ieders verwachting in nog steeds wit. Sweaters waren wel een beetje hét kledingstuk van 2015, ik heb de oversized sweater echt herontdekt en heb er heel wat nieuwe exemplaren bijgekocht. Sexy is anders maar ze zitten zo enorm lekker en warm. Trouwe lezers weten dat wij 2 katten hebben, beide zijn sinds de verhuizing best wel veranderd. Josje, de kleine gaat nu ook naar buiten maar komt vaak binnen een kwartiertje weer terug. Casper, de grote, is een stuk liever geworden. Hij ligt nu veel bij ons en bijt en krabt niet zomaar meer iedereen.
Strandfestival ZAND! Ik vond het al het leukste feestje van het jaar, nu was ik dit keer ook nog eens ambassadeur van het festival. Het was heel gaaf en absoluut een van de leukste dagen van 2015.
Ik ontdekte het merk Soley, een geweldig merk met producten die heel erg goed zijn voor je huid. Deze reiniger is echt de fijnste die ik ooit gebruikt heb, de review vind je via deze link.
Van deze douchegel met grapefruit word ik heel erg gelukkig! Je vind het complete artikel hier.
Ook deze pyjama was favoriet. Hij is zo warm en zo fijn en ik draag ‘m eigenlijk constant, nooit geweten dat je zo blij kunt worden van een pyjama.
Ik had de lijst nog veel langer kunnen maken maar ik vond dit wel even voldoende, laat je even weten wat jouw favorieten waren?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.