Life | Dingen waar ik naar uitkijk

maart 2, 2021

Bijna een jaar geleden, precies op mijn verjaardag 12 maart, ging het land voor het eerst ¨dicht¨. We mochten niet meer uit eten en zaten ineens in een hele rare situatie die, dachten we toen nog, gelukkig maar even zou duren. Inmiddels is het een jaar later en zijn die rare maatregelen ¨normaal¨ geworden. Het leven is anders en soms echt wel een stuk saaier, ondanks dat ik weinig last heb van de maatregelen. Gelukkig is er, vind ik tenminste, nog heel veel om naar uit te kijken en in dit artikel deel ik dan ook graag waar ik naar uitkijk de komende maanden.

Het strand

Eén van de mooiste momenten van het jaar vind ik altijd als je voor het eerst weer op het strand staat. We wonen hier naast een strand aan de rivier maar het echte strand aan de zee, wint het voor mij toch en daar proberen we in elk geval één keer per jaar naar toe te gaan. Ik kijk er enorm naar uit om met mijn blote voeten over het zand te lopen en een teen in het water te steken om me zoals elk jaar weer te realiseren dat het echt ijskoud is. Ik hoop dat we de komende zomer dan ook lekker op vakantie kunnen. Voor veel landen zal een PCR test met internationaal erkend reiscertificaat maar dat vind ik zelf geen enkel probleem; ik ben al lang blij als we weer kunnen! Spoedtest nodig? Met de code SPOEDTEST10IF krijg 10% korting op je aankoop.

Mijn verjaardag

Op 12 maart worden Loes en ik 30 en op een of andere manier voelt dat voor mij toch best als een prestatie, hoe gek dat misschien ook klinkt. Mijn gezondheid is de laatste jaren niet al te best geweest en vaak voelde het meer als ¨overleven¨ dan als ¨leven¨. Toch bereik ik (als het goed is) over twee weken de mooie leeftijd van 30 jaar en dat is best een klein feestje waard. Ik vind ouder worden niet per se leuk en 30 ook best een ding maar ja, er onderuit komen kan niet. Ik kijk er naar uit om het fijn thuis te vieren met Steven en de katten en natuurlijk gaan we ook gezellig met Loes eten, die is immers ook jarig.

Een weekendje weg

In Nederland een weekendje weg kan gelukkig nog prima en we gaan dan ook heel binnenkort een nachtje naar Zeeland. Veel meer dan eten op de kamer, relaxen en over het strand wandelen is niet mogelijk maar dat klinkt juist heerlijk rustig en daar ben ik wel aan toe.

De moestuin

Binnenkort kunnen we weer beginnen met de moestuin en daar word ik elk jaar weer zo enthousiast van. Ik hou niet van moeilijke uitdagende groenten maar heb elk jaar weer ontzettend veel plezier in het kweken van augurken die in onze tuin op het zuiden enorm hard groeien. Ook dit jaar staan er natuurlijk weer augurken op de planning maar wil ik ook graag pepers kweken. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de moestuin? Check dan mijn Instagram stories.

Zomerweer

Als ik ergens gelukkig van word, is het wel warm weer. Ik hoop dan ook op een mooie warme zomer waarin ik lekker veel in de tuin kan liggen. Chillen op het tuinbed, werken onder de parasol of lekker badderen in mijn zwembadje; ik heb er allemaal zin in!

Mogen we weer uit eten?

Ik hoop van harte, voor mezelf maar al helemaal voor de horeca, dat we snel weer uit eten mogen. Ik heb zin om ergens uitgebreid te gaan eten en vooral ook om weer eens iets anders buitenshuis te doen dan een stukje wandelen. Verder vind ik het afschuwelijk voor alle ondernemers die nu al zo lang dicht moeten en hoop ik van harte dat een drukke zomer alle ellende een beetje kan compenseren.

Mijn bedrijf ontwikkelen

Ik kijk ook enorm uit om lekker aan mijn bedrijf te werken. Ik heb allerlei leuke ideeën voor het komende jaar en geniet (bijna) elke dag van mijn werk.

Tot slot

Wat de maatregelen ook gaan zijn de komende maanden, we zullen er toch mee moeten dealen en er het beste van moeten maken. Ik snap echt dat deze situatie voor heel veel mensen extreem moeilijk is maar probeer je zo nu en dan eens te focussen op wat nog wel kan, dan is het allemaal een stukje leuker.

Waar kijk jij naar uit?

*Dit artikel betreft een samenwerking.

Share:
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Simone

  Ik kijk ook erg uit naar weer uiteten gaan en de Griekse zon mis ik enorm. Ook gewoon weer onbezorgd iets gaan doen lijkt me fantastisch (gewoon een dagje weg bijvoorbeeld).

  maart 3, 2021 at 6:27 pm Reply
 • Barbecue tips: dit zijn lekkere (en makkelijke) bijgerechten!

  […] dit artikel deel ik een aantal barbecue tips om je te inspireren voor de hopelijk heel snel komende zomerse avonden met fijne zomerjurkjes en die vertrouwde gezellige geur van een rokende barbecue. Alles van de […]

  mei 25, 2022 at 10:10 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.