Life | Dingen die ik wil doen in 2016

januari 7, 2016
Ik wilde niet echt goede voornemens maken voor dit jaar maar stiekem ook weer wel en ik bedacht me ook dat er best wel wat leuke dingen op de planning staan voor 2016. Ik laat je zien wat ik van plan ben te gaan doen en welke mooie momenten eigenlijk al vast staan. In de planning voor 2016 zit overigens niet het krijgen van kinderen, deze foto ben ik met mijn zusje:)


Roemenië
Mijn volgers en vrienden weten wel dat ik afgelopen zomer een hele bijzondere tijd heb gehad in Roemenië. In oktober ging ik weer even terug en ook 1 februari vlieg ik weer die kant op, gewoon even langs voor de gezelligheid. In de zomer gaan we weer een mooi project draaien in hetzelfde tehuis en daar kijk ik nu al naar uit.
Propedeuse
Als alles gaat zoals gepland dan mag ik eind januari eindelijk mijn Propedeuse Social Work in ontvangst nemen. Ik heb nog één toets te gaan en er zijn een paar vage dingetjes. Iedere HU-student weet vast wat ik met “vage dingetjes” bedoel, anyway, hij is nu écht in zicht!

China
Al vanaf dat ik een klein meisje was, qua leeftijd dan want echt lang ben ik nog steeds niet, ben ik al gefascineerd door China. Ik zeurde mijn ouders om een reis en van mijn zakgeld kocht ik spulletjes bij de Chinese winkel. Aankomend jaar ga ik dan eindelijk mijn droomreis maken als het goed is. De plannen zijn er, het geld is gespaard maar er is nog niet geboekt. Natuurlijk laat ik het jullie weten als het definitief is en alle tips zijn heel erg welkom!
Zand
Afgelopen jaar was ik ambassadeur van Strandfestival ZAND, of ik dat dit jaar ook ben gaan jullie nog horen maar dat ik bij het festival zelf ben is een zekerheidje. Al voor ik ambassadeur was vertelde ik jullie volgers én al mijn vrienden al over dit leukste festival van Nederland dus ook dit jaar ben ik er bij! Ik ben niet zo’n uitgaanstype maar dit is echt het leukste feestje van het jaar en ik kan me er al maanden op verheugen, mede ZAND-lovers snappen dit vast wel, toch?
Verder durf ik niet te hard te roepen wat ik graag wil bereiken. Ik wil graag gaan sporten zonder af te vallen maar wel mooie buikspieren krijgen. Ik wil graag iedere dag een artikel online hebben staan en gezonder eten. Ik heb helaas zo’n onregelmatig schema, ben chaotisch, disciplineloos en nog 1000 andere smoesjes, voornemens maken doe ik dus niet, ik hou ze wel in mijn achterhoofd.
Wat zijn jouw plannen voor 2016?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.