Instagram Slider

December

Life | December 2018: vooral zakelijk een hele goede maand!

januari 1, 2019

Gelukkig Nieuwjaar! Van mij krijgen jullie geen uitgebreide terugblik op 2018. Ik heb weinig te vertellen: het was niet zo´n best jaar maar we gaan voor een goed 2019! Ik wil wel graag even terugblikken op december en neem jullie mee langs mijn ¨avonturen¨.

Ik begon de maand vol goede moed en dacht weer fanatiek te gaan hardlopen. Echter bleek het zakelijk een extreem drukke maand te worden en zat mijn gezondheid nog meer tegen dan normaal. Van dat hardlopen kwam dus weinig maar dat is zeer zeker een voornemen voor 2019!


Bij december horen natuurlijk kerstige foto´s en ik maakte dan ook dit exemplaar voor een winactie. Ik kocht deze kleine kerstboom al in november voor op mijn kantoor, het bleek uiteindelijk ook de enige kerstboom in huis te worden. Kerst ging dit jaar eigenlijk een beetje langs me heen. We stelden het kopen van een boom uit, kregen griep en hadden het druk met van alles en nog wat. Uiteindelijk besloten we een boom maar over te slaan, volgend jaar maar een extra grote!


Ik zat veel te werken in de woonkamer de afgelopen maand omdat ik mijn kantoor had volgebouwd met pakketjes. Mijn trouwe, en ietwat norse, vriend houdt me dan altijd gezelschap. Zo gezellig dat de katjes in de winter bijna de hele dag binnen zijn!


Het was ook tijd voor alle kerstcollecties! Yves Rocher sprong er voor mij dit jaar enorm uit. Ze hadden niet alleen een hele leuke adventskalender, maar ook toffe giftsets en betaalbare specials voor kerst. Echt een merk om de gaten te houden!


Ik ging naar het China Light Festival in Rhenen. Mooi om te zien maar ik vond het niet heel spectaculair. De kunstwerken waren prachten alleen lagen best ver uit elkaar, daardoor miste er voor mijn gevoel wat sfeer. Mocht je toch nog willen gaan: het is nog tot 6 januari en kaartjes zijn hier te koop.


Ik ging een hele leuke samenwerking aan die me motiveerde om weer aan yoga te gaan doen. In dit artikel vertel ik je over de voordelen die ik ervaar aan yoga en geef ik je een leuke kortingscode!


Ik kreeg Exploding Kittens thuisgestuurd, een spel wat ik al een tijdje op het oog had. Ontzettend leuk en verslavend, ik weet zeker dat we dat het komende jaar nog veel gaan spelen!


Voor Rimmel mocht ik een leuke campagne doen omtrent hun nieuwe mascara. Soms vind ik het zo lastig om samenwerkingen om te zetten naar leuke content. Ik wil liever niet te veel gesponsorde posts alleen mijn hypotheek moet ook betaald worden. Natuurlijk probeer ik gesponsorde content altijd zo natuurlijk mogelijk te uiten en dat gaat de ene keer beter dan de andere. Mochten jullie hier tips over hebben of bepaalde dingen juist wel fijn vinden, stuur me vooral een bericht! Je las het al in de titel maar zakelijk ging het in december héél goed. Ik zat in een fijne flow, had veel leuke opdrachten en mijn bezoekersaantallen groeiden sinds lange tijd weer. Ik blijf het gek vinden dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt en ik hoop van harte dat het in 2019 zo goed blijft gaan. Ik wil je in ieder geval bedanken voor alle keren dat je komt lezen, reacties achter laat of mijn foto´s liket op Instagram. Zonder jullie was dit mijn werk niet geweest dus elke pageview, like en reactie waardeer ik enorm!


Ik sloot december af met een paar dagen Brussel. Door mijn hart zijn dit soort tripjes altijd een flinke onderneming maar het ging best goed. Heel fijn om een nieuwe plek te ontdekken en even weg te zijn uit mijn vaste omgeving. Ik was nog nooit in Brussel geweest en het was véél groter dan ik dacht, leuke stad en zeer zeker de moeite om eens te bezoeken!


Ik plaatste deze foto een paar dagen geleden op Instagram en nog nooit kreeg ik zo veel DM´s. Mensen vonden het blijkbaar ABSOLUUT niet kunnen dat ik een paar kilo ben aangekomen en hier met mijn GIGANTISCHE vetrol poseer. Ik vond het eerlijk gezegd wel grappig. Ik ben inderdaad 10 kilo zwaarder dan een half jaar geleden en ik heb een vetrol (3 zelfs) als ik zit. I don´t care. Ik heb voor het eerst in 27 jaar geen ondergewicht, word niet meer ziek van elke bacterie en tot slot heb ik wel andere dingen om me druk over te maken. Overigens is sporten wel mijn nummer één voornemen voor 2019, al heeft dat niks met mijn gewicht te maken. Waarom ik wél wil gaan sporten lees je hier.


In een winterse maand ga ik natuurlijk veel in bad en daarbij kan Lush niet ontbreken. Deze maand probeerde ik onder andere Lord Of Misrule en Secret Arts. Lush is een merk dat jullie sowieso gaan terugzien in 2019. Binnen een maandje verwacht ik wel nieuws over de Valentijnscollectie en verder heb ik nog een lekkere parfum staan voor een review.

Geen hele speciale maand, ik werkte vooral veel. Voor de komende maand heb ik nog geen plannen, behalve uiteraard werken. Ik hoop op een fijn en productief 2019 waarbij mijn hart wat minder in de weg zit dan ´ie afgelopen jaar deed. Ik wens jullie allemaal een tof jaar waarin je hopelijk al je doelen mag bereiken en vooral heel gelukkig gaat zijn.

Wat hoop jij voor het komende jaar?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

4 Comments

 • Anne

  Gelukkig Nieuwjaar Mira, alle goeds en vooral heel veel gezondheid gewenst! Wat raar dat mensen het lef hebben commentaar te geven op jou lichaam… Ik vind het een mooie foto!

  januari 1, 2019 at 9:43 am Reply
 • Frederique

  Ik begrijp niet zo goed dat mensen hier DMs over gaan sturen, ik vind het een mooie foto. Leuk overzicht van je maand ook. Wens je veel goeds voor 2019!

  januari 2, 2019 at 7:30 am Reply
 • Rebecca

  Gelukkig nieuwjaar! Leuke post en zeker ook een leuke foto die uit Brussel 🙂 Ik snap niet waarom mensen daar zo moeilijk over doen, je bent prachtig! Op naar een heel mooi 2019!

  januari 2, 2019 at 6:12 pm Reply
 • Eveline Fleur

  Nou als dat een vetrol is dan weet ik niet wat ik heb hoor, hihi. Ik vind je in ieder geval prachtig op de foto! Mensen moeten niet zo zeuren over anderen. Blij dat alles workwise zo goed gaat meis. Je verdient het! <3

  januari 7, 2019 at 11:48 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.