Life | Dé manier om van je hoofdpijn af te komen

juni 9, 2015
Ik kamp al jaren met hoofdpijn en migraine, erg storend en het heeft op sommige momenten zeker mijn leven beïnvloed. Soms lag ik dagen in bed en kon ik niks, soms had ik een paar dagen nergens last van. Ik slikte dagelijks medicijnen maar kwam nooit echt van de pijn af, tot ik een tip kreeg waardoor ik nu zelden hoofdpijn heb! En nee, mijn tip is helaas niet om dagelijks een bak macarons naar binnen te werken.

Steven las ergens over deze tip en sindsdien ben ik het gaan doen.
Iedere dag als je opstaat pers je een halve citroen uit in een glas water, deze drink je op voordat je gaat eten of iets anders gaat doen. That’s it.
Sinds ik dit doe heb ik zelden hoofdpijn, ik vergat mijn citroentje 2 dagen en had meteen weer migraine. Toeval? Daar geloof ik bijna niet in.
Citroen kan geen kwaad en ook als je geen hoofdpijn hebt is het ontzettend gezond om je dag mee te beginnen. Als je hele gevoelige tanden hebt, doe dan wat extra water bij het citroensap of check even bij je tandarts wat hij er van vind. Zuur kan namelijk wel je glazuur aantasten, ik heb echter nergens last van.
Absolute aanrader!
Ik ben zeer benieuwd of jullie dit ook gaan proberen en of het net zo veel effect heeft als bij mij.
Wat doe jij tegen hoofdpijn?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.