Life | De 10 meest gestelde vragen..

maart 8, 2018
Ondanks dat ik niet heel veel comments op mijn blog krijg, krijg ik wel veel vragen via Instagram of per mail. De vragen verschillen nogal maar een aantal vragen komen het meeste terug. Ik kies er niet altijd voor om alle vragen per persoon te gaan beantwoorden omdat ik daar soms geen zin in heb en omdat de vragen soms echt op een vreemde manier gesteld worden (Waarom heb je zulk lelijk haar/Wil je een nachtje met me naar een hotel/Je photoshopt echt je hele hoofd he?). Vandaag beantwoord ik de 10 meest gestelde vragen!


1. Welke camera gebruik je?
Een Olympus-PEN E-PL7. Ik vind dit een camera waarmee je vrij makkelijk mooie foto´s kunt maken zonder dat je veel verstand hoeft te hebben van instellingen.

2. Hoe veel verdien je met je blog?
Deze vraag krijg ik echt extreem vaak en ik beantwoord ´m liever niet. Ten eerste vind ik het heel erg privé en ten tweede verschilt het enorm per maand.

3. Hoe heb je zo veel volgers gekregen op Instagram?
Ik heb heel veel tijd geïnvesteerd in het volgen, reageren en liken bij accounts die ik leuk vind. Ik krijg ook wel eens de vraag of ik volgers gekocht heb en het antwoord daar op is nee. Ik heb me in het verleden wel eens schuldig gemaakt aan volgen- en ontvolg-spelletjes maar inmiddels heb ik wel geleerd dat dat eigenlijk alleen maar negatief werkt.

4. Hoe bewerk je je foto´s?
Met PicMonkey, dat was vroeger gratis maar kost nu een paar tientjes per jaar. Je kan er vrij veel mee en het fijnste; het werkt heel eenvoudig. Ik vind Photoshop geweldig alleen ik snap er niet veel van.

5. Ik wil ook gaan bloggen/Instagrammen, heb je tips?
Investeer veel tijd in het maken van leuke foto´s en klik niet zo maar wat weg met je telefoon. Neem verder de tijd om andere accounts te bekijken en te reageren op foto´s die jij mooi vind.

6. Hoe krijg je gratis spullen voor je blog?
Dit ging bij mij op een gegeven moment vanzelf, als je wat groeit met je blog wordt je vanzelf benaderd. Als je denkt dat je al groot genoeg bent kun je uiteraard zelf ook op zoek gaan naar persbureaus en bedrijven om mee te gaan samen werken. Als je alleen wilt gaan bloggen voor de gratis spullen dan zou ik je adviseren om meteen maar te stoppen want dan ga je het niet lang vol houden. Voordat je je eerste product krijgt heb je er namelijk, naar alle waarschijnlijkheid, al honderden uren ¨gratis¨ werk op zitten.

7. Wat studeer je?
Ik studeer Social Work en zou nu eigenlijk met mijn afstuderen bezig moeten zijn. Door mijn gezondheid staat mijn studie even op pauze maar ik hoop in september alles af te kunnen gaan ronden. Naast mijn studie is mijn blog mijn werk en schrijf ik af en toe teksten.

8. Heb je een vriend?
Haha deze vraag krijg ik voornamelijk van mannen wanneer ik een foto van mezelf op Instagram heb geplaatst, best bijzonder. Ik heb al ruim 5 jaar dezelfde vriend, we zijn even uit elkaar geweest en nu weer heel gelukkig samen. Over die break heb ik trouwens nooit geheimzinnig gedaan, soms is het even nodig en ik denk dat veel stellen dit herkennen.

9. Waarom heb je je haar altijd in een knot?
Over dit onderwerp krijg ik eigenlijk de meeste onaardige berichten, mensen vinden het saai, lelijk en stom. Ik ben zelf ook alles behalve gelukkig met mijn haar alleen ik kan eigenlijk niks anders dan een knot. Ik heb bijna geen haar van mezelf waardoor het er los heel vreemd uit ziet, met een knot lijkt mijn haar een stuk meer dan het is en voel ik me het minst ongemakkelijk. Waarom ik geen extentions neem? Omdat je extentions wel ergens aan moet hangen en de varianten waarbij je ze niet aan plukjes haar vast maakt vaak niet mijn smaak zijn. Geloof me, ik heb ongeveer alles op dit gebied geprobeerd zonder resultaat dus ik probeer me er maar bij neer te leggen.

10. Wat bewerk je aan jezelf op je foto´s?
Ik bleek mijn tanden en als ik echt een mega puist heb, werk ik die even weg. Laatst heb ik mijn benen ook een beetje bruiner gemaakt op een foto en soms werk ik een pluisje of een kattenhaar op een productfoto weg. Verder zou ik er niet snel voor kiezen om iets te bewerken, iedereen heeft wel plekjes of lichaamsdelen die wat minder perfect zijn. Overigens heb ik niks tegen mensen die wel heel veel bewerken, dat moet iedereen lekker zelf weten, het is alleen niks voor mij.

Nou, ik hoop zo de meest gestelde vragen een beetje beantwoord te hebben, stel vooral je vraag in de reacties als je er nog een hebt.
Wat zou jij nog over mij willen weten?


*Dit artikel bevat affiliate links.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.