Life | Dawanda Woonaccessoires

maart 20, 2015
Een (inmiddels niet zo heel) nieuw huisje vraagt natuurlijk om leuke accessoires. Ik vind het leuk om overal verschillende dingetjes vandaan te halen die toch bij elkaar passen. Inmiddels begint het al steeds meer ergens op de lijken.

Dawanda is een soort marktplaats voor handgemaakte en zelfontworpen producten. Ook wordt er vintage en DIY-materiaal verkocht. Designers uit heel Europa bieden hun zelfgemaakte spulletjes aan, inmiddels kun je kiezen uit meer dan 4 miljoen producten.

Ik kocht een schilderij en een antiek klokje!
Dit leuke klokje uit Rusland kocht ik via Dawanda bij een antiekhandelaar uit Bulgarije voor ongeveer €25. Op Dawanda heb je direct contact met de verkoper en kun je via de site op een makkelijke manier je vragen stellen.
Deze print komt uit Duitsland en kostte €10, exclusief lijst. Voor dit soort schilderijen zit je sowieso goed bij Dawanda, er is veel keus en er zijn mogelijkheden om je eigen ontwerp af te laten drukken.
Ik ben fan en kijk regelmatig tussen de woonaccessoires en printables. Ook voor Pasen is er nu een speciale afdeling vol mooie decoraties en andere paasspullen!
Waar koop jij het liefst je woonaccesoires?
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb ter review.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.