Life | 10 dingen die jij gaat doen deze herfstvakantie

oktober 18, 2015

Qua nuttige en leuke dingen doen is de herfstvakantie voor mij altijd een beetje een herkansing van de zomervakantie. Voor de zomer begon stelde ik een enorme lijst met taken op die ik al eeuwen moest doen, die lijst is niet echt korter geworden na 6 weken vrij kan ik je vertellen. Nu wil ik een aantal dingen daarvan in de herfstvakantie gaan doen maar er staan natuurlijk ook leuke dingen gepland. Als student aan de HU heb je geen officiële herfstvakantie (bij mijn opleiding dan) maar wel een onderwijs luwe week, met geen les, vakantie dus ik andere woorden. Ook zijn er 2 tentamenweken waarin ik maar 2 keer naar school hoef, bijna 3 weken vrij dus in totaal!

1. Je gaat je Marie Kondo boek opgraven en nu écht een keer je kleding uitzoeken.
2. Nadat je bovenstaande activiteit hebt gedaan ga je lekker een ochtendje naar de Primark om je kast weer aan te vullen met alles wat je (niet) nodig hebt.
3. Je kan ook eindelijk een heel seizoen van een serie kijken in één of twee dagen. Zo heb ik de eerste 2 seizoenen van Divorce hier klaar liggen, jippie!
4. Je gaat je was wegwerken, en nu écht.
5. Je gaat je vast voorbereiden op het volgende blok op school (yeah right, dit ga ik natuurlijk nooit doen maar het gaat om het idee).
6. Je gaat vooruit schrijven voor je blog want dan kom je volgende drukke periode op school niet in de stress.
7. Je gaat eindelijk je vrienden weer een keer uitgebreid zien want iedereen is drukdrukdruk.
8. Je lees ook weer een keer een boek wat niet voor school is, heerlijk!
9. Je gaat je oude spulletjes eindelijk op Marktplaats zetten en mooi wat extra geld verdienen.
10. Je gaat lekker veel uitslapen en veel te laat naar bed!
Ik ben heel benieuwd hoe veel van bovenstaande 10 dingen ik écht ga doen, laat je weten wat jij gaat doen deze vakantie? Mijn eerste vakantie week zit in ieder geval vol, ik ga namelijk lekker naar Boekarest!
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.