Vrouwen

Life | 10 dingen die alle vrouwen herkennen

september 14, 2017
Vrouw zijn is best oké, het heeft zo zijn voor- en zijn nadelen als je het mij vraagt. Ik ging nadenken over alle typische vrouwendingen die ik doe, en maakte er een lijstje van. Voel je overigens vooral niet beledigd als je niks uit dit lijstje herkent of als je een man bent die al deze dingen doet, ik vind het allemaal prima. Uiteraard ben ik heel benieuwd of jij na het lezen van dit lijstje nog dingen herkent, of dat je sommige punten misschien wel volslagen debiel vindt.

1. Chocolade, soms móet je het gewoon eten. Of je het nou wilt of niet, of je nou op dieet bent of niet, die reep roept je en er is geen weg terug. Ditzelfde geldt overigens ook voor roze koeken, augurken en stukken brie, afhankelijk van je stemming.
2. Kijk, zo’n string is natuurlijk leuk en aardig allemaal, maar erg lekker zit het vaak niet. Gelukkig zijn er voldoende alternatieven te koop die net zo mooi, al dan niet mooier, zijn en ook nog eens lekker zitten.
3. Droogshampoo. Mannen hebben het maar makkelijk, vaak doen ze elke dag gel in hun haar en wassen ze het er de volgende dag weer uit. Wij moeten nadenken over ons haar, wanneer gaan we het wassen en hebben we nog voldoende droogshampoo in huis om de dagen zonder wassen te overleven?
4. Er bestaat niet zoiets als genoeg nude oogschaduwpaletten.

5. Je loopt waarschijnlijk al jaren in een verkeerde BH en neemt je datzelfde aantal jaren al voor om je maat een keer goed op te (laten) meten. Hunkemöller heeft online een fijne tool waarmee je door middel van een aantal vragen je ¨Sexy Shape¨ berekent en makkelijk kunt checken welke BH het beste bij jouw boobies past. In de tool zijn ook instructies voor het opmeten van je maat opgenomen, makkelijker kan niet!

6. Plassen, dat moeten wij vrouwen nou eenmaal over het algemeen vaker dan mannen. Ook al moest je 5 minuten geleden nog niet, nu moet je wel en kan je het ook geen 5 minuten meer ophouden.
7. Ongesteld zijn, en alle ellende die er bij hoort. Waarom je spontaan moet huilen bij een aflevering van Lingo en een onbedwingbare behoefte hebt aan Rivella en snackkomkommers, kan je niemand uitleggen.
8. Je ontdoen van je wintervacht. Je kent het wel, de hele winter heb je de steeds langer groeiende haren op je benen maar gewoon genegeerd maar in de lente besluit je toch maar aan de slag te gaan met je scheermes. Het is even wat werk, maar het zachte gevoel wat je daarna hebt (vooral als je broek dan langs je benen ¨schuurt¨), is het optimale lente gevoel.
9. Tijdschriften met nutteloze vrouwentips blijven heerlijk om te lezen, ook al staan in elke editie dezelfde tips en vaak ook dezelfde recepten voor de nieuwste hippe granola/quinoa/smoothie/superfood-toestand.
10. Je hebt nooit genoeg notitieboekjes met marmeren print, pastelkleurige markers en geurkaarsen in roze tinten.
In welke punten herken jij je?
 
*Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Hunkemöller.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.