Instagram Slider

Life | Juni 2019: Voorbereiden en op vakantie!

juli 5, 2019

De eerste week van juli zit er al weer bijna op, tijd om jullie even bij te praten over juni 2019. Een maand waarin ik vooral bezig was met vakantie, klinkt niet heel verkeerd toch?

Vooruit werken

De eerste helft van juni was ik vooral bezig met voorbereiden voor de vakantie en vooruit werken. Dat gaat natuurlijk altijd chaotischer dan gepland maar uiteindelijk kwam ik een heel eind. Een paar dagen van mijn vakantie is er geen artikel online gekomen maar dat vond ik voor een keertje wel prima. Ik kreeg veel vragen over hoe ik dat vooruit werken nou aanpak en in plan dus daar komt binnenkort een artikel over!

Sportief bezig

Vakantie in het vooruitzicht motiveert mij toch elk jaar weer om meer te gaan sporten. Niet omdat ik wil afvallen maar omdat ik me door sporten lekkerder in mijn vel voel en daardoor automatisch prettiger in mijn bikini rondloop. Ook op vakantie ben ik een aantal keer gaan hardlopen en ik hoop die goede vibe de komende maand ook voort te kunnen zetten. Dit setje is trouwens van Femme Luxe en hier te koop voor €23,95.

Sleepy

Een heel fijn pakketje vlak voor mijn vakantie was dit Sleepy setje van Lush met een bodylotion en douchegel. Heerlijke kalmerende geur die ik iedereen kan aanraden, beide producten heb ik met plezier gebruikt in Frankrijk!

Lekker weer

Voor vertrek was ik nog aan het mopperen dat het wel winter leek in Nederland, gelukkig is het weer inmiddels een stuk beter. Natuurlijk was het niet alleen maar grijs en grauw, we hebben best wat mooie dagen gehad. Over dit shirtje kreeg ik trouwens héél veel vragen, hij komt van de Zeeman en staat helaas niet online.

Op naar Frankrijk

Halverwege juni 2019 was het dan eindelijk zo ver; we gingen op vakantie. Vakantie brengt voor mij qua paniekaanvallen altijd vrij veel spanning mee maar ik vind het ook heel leuk én de zeelucht doet me goed. Best spannend dus, maar absoluut geen reden om niet te gaan. Er komt binnenkort nog een artikel over Frankrijk en onze vakantie dus ik ga jullie hier alle uitgebreide verhalen besparen. Het jurkje is trouwens wederom van Femme Luxe en voor €21,95 te koop via deze link.

juni 2019
Zwemmen

Op vakantie maak je mij het meest gelukkig met een zee en een zwembad, in beide bracht ik de afgelopen twee weken veel tijd door. Onze camping ligt op 400 meter van het strand én heeft een verwarmd zwembad. Ook op wat mindere dagen konden we dus gewoon lekker zwemmen.


Activiteiten

Via Instagram vroegen jullie of Steven en ik iets anders deden op vakantie dan alleen zonnen, zwemmen en eten. Ik plaatste weinig stories en we deden ook niet héél veel. We hebben het vooral rustig aan gedaan en ook mijn telefoon heb ik er bewust niet de hele tijd bij gepakt. Bikini komt trouwens van H&M en ze hebben deze print in best veel verschillende modellen broekjes en topjes, ideaal.

juni 2019

Insta husband

Als ware Insta husband maakte Steven flink wat leuke vakantiefoto´s zonder al te veel te mopperen. Ik kreeg ´m zelfs zo ver om meerdere keren samen op de foto te gaan, blijft toch leuk zo´n plaatje samen he? Vinden jullie het leukste aan vakantie ook altijd dat je dan twee weken gezellig met je partner bent? Steven is normaal elke dag naar kantoor en de hele dag samen vind ik een stuk gezelliger!

juni 2019

De plannen voor juli

Geen hele spectaculaire diary, zoals wel vaker. Ik heb nou eenmaal geen heel actief en afwisselend leven en dat is op vakantie niet heel anders. We hebben echt wel stadjes bezocht en een beetje gewinkeld in Frankrijk, maar ook echt vooral veel uitgerust. Ook thuis gebeurde er de afgelopen maand behalve werken niet erg veel. Voor juli zijn er tot op heden ook nog geen spectaculaire plannen, ondanks dat praat ik jullie over een maandje gewoon weer bij. Ik heb wel weer hernieuwde energie en motivatie en er komen leuke samenwerkingen aan! Volg me ondertussen vooral op Instagram, daar laat ik wat meer zien via stories!

Hoe was jouw juni 2019?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • Simone

  Ik ben super benieuwd naar je vakantieartikel! Ik vind de foto’s alvast super mooi. Love dat sport / chill outfitje trouwens ook!

  juli 5, 2019 at 7:26 am Reply
 • Sonja Van de Sande

  Wat een lieverd heb je! Fijn dat je er ook ff samen op staat!
  Ik weet nog niet wat wij dit jaar met vakantie gaan doen, momenteel vind ik thuisblijven ook prima.

  juli 7, 2019 at 4:45 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.