Instagram Slider

juni 2018

Life | Juni 2018: Op vakantie!

juli 2, 2018

Ik type dit artikel vanuit Frankrijk, ondanks dat ik me had voorgenomen niet te werken deze twee weken. Het voelt best lekker op weer even te schrijven, hebben meer mensen moeite met het loslaten van hun werk? Anyway, juni 2018 stond eigenlijk volledig in het teken van vakantie. Ik vertrok pas vorige week richting het warme Frankrijk, maar de weken daarvoor was het rustig op Instagram omdat ik vooruit aan het schrijven was voor mijn blog. In dit artikel dus eerst voornamelijk verwijzingen naar verschenen artikelen, en later wat vakantiefoto´s!


Ik was dus eigenlijk heel juni 2018 druk aan het schrijven en testte flink wat producten. Eén van mijn favoriete reviews is toch wel deze van Olive Way. Een hele fijne reiniger waarover je wat meer kunt lezen in dit artikel.


Namens My Bendel attendeerde ik jullie op een hele toffe winactie die echt de moeite waard is om te bekijken. Je kunt een duo-fotoshoot winnen, echt tof! De link om mee te doen, én wat meer info vindt je hier.


The Body Shop kwam met een superleuke zomerse collectie met bananen. Hele gezellige verpakkingen en een hele zomerse geur, review lees je hier!


Ik krijg zo vaak vragen van beginnende bloggers, dat ik een lijstje maakte met tips. In dit artikel vind je vrij basic tips rondom bloggen, en deel ik dingen die ik graag eerder had willen weten!


Nog een favoriet van de afgelopen maand is dit toffe horloge van Daniel Wellington die ik al eerder liet zien. Ik heb hele dunne polsen en dit mini horloge past daar precies mooi op, verder staat het wit overal bij! Mocht je een DW willen aanschaffen: met de code ¨MIRAENNEN¨ krijg je 15% korting!


Juni 2018 begon met heerlijk weer dus dat betekende een bezoekje aan het strand voor ons huis, zo fijn! Als je je afvraagt waarom mijn staart ineens 6x zo groot is; ja ik heb extentions. Het leek me leuk om eens anders dan met een knot op mijn vakantiefoto´s te staan en aangezien ik van mezelf bijna geen haar heb, werd het nephaar. In de praktijk werkt het minder goed; ik moet echt met hitte mijn haar bewerken om het leuk los te kunnen dragen en daar heb ik á geen zin in op vakantie en b wil ik mijn haar niet beschadigen. Wellicht komt er nog een foto met los haar, maar de extentions vind ik verder niet echt van toegevoegde waarde.


Iets heel leuks wat ik afgelopen maand mocht testen was de vegetarische BBQ-box van Marley Spoon. Erg verrassend en ontzettend lekker, het volledige artikel over de box lees je hier.


Ook een leuke ontdekking was ¨Care¨. Care is ontwikkeld voor Albert Heijn en biedt, zoals je kunt zien producten in mooie, minimalistische verpakkingen, heel leuk! De producten zijn mega betaalbaar en de shampoo en de conditioner vond ik beide heel fijn. Super prijs-kwaliteit verhouding en een leuke aanvulling op het schap bij AH!

juni 2018
En toen begon de vakantie! We maakten een kleine stop bij Antwerpen voor de macarons van Ladurée, zo lekker! Ik hoop uiteraard nog veel meer macarons te gaan proeven deze vakantie en kom hopelijk bij jullie terug met een vergelijkend warenonderzoek;).

juni 2018
We bezochten een dierentuin waar mega veel kleine geitjes waren geboren, zo schattig! Er liepen mensen rond met eten die uiteraard stukken interessanter waren dan ik, maar de grote geiten waren wel in voor een kriebeltje.

juni 2018
Dit ge-wel-di-ge luchtbed kreeg ik vorig jaar aan het einde van de zomer, én ik kon ´m nu dan eindelijk gebruiken!

juni 2018
Ik kocht trouwens dit ¨badpak¨ bij Bershka en was er mega blij mee, tot ik ontdekte dat het geen badpak was. De stof vond ik al wel wat gek maar ik had er verder niet echt op gelet. Ik besloot er mee te douchen en kwam tot de ontdekking dat ´ie volledig doorschijnen is. Een klein zoektochtje op de site leerde me dat het een body is en dus geen badpak (best gek want hij heeft niet van die drukknoopjes onder). Anyway, een badpak om in te zonnen dus ;).

Verder ben ik op dit moment nog heerlijk aan het genieten van mijn vakantie, en zullen jullie de komende week zeker meer zomerse foto´s voorbij zien komen op Instagram!

Hoe was jullie juni 2018?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.