Instagram Slider

Life | Januari 2019: Best wel saai

februari 1, 2019

Er is weer een nieuwe maand aangebroken dus dat betekent dat ik jullie even bij praat over de afgelopen weken. Januari was eigenlijk vrij saai, ik maakte weinig mee en werkte vooral. Ik neem jullie toch even mee langs mijn foto´s voor een kleine update.

Januari begon met nagenieten van ons leuke tripje naar Brussel, wat was het fijn om even weg te zijn. Inmiddels staat er alweer een nieuw tripje én een vakantie op de planning. Héél veel vragen over deze schoenen trouwens; de zijn van &Other Stories en nog steeds te koop.

Menn, wat was het koud he! Het liefst wil ik 24/7 in de verwarming kruipen met deze temperaturen maar frisse lucht is uiteraard ook belangrijk. Nu ik dit type, heb ik net een rondje gefietst door de sneeuw en dat was eigenlijk best fijn. Ergens hoop ik dat we nog kunnen schaatsen binnenkort maar ik ben ook wel heel erg toe aan lente.

We deden weer een ritje richting Duitsland en schoten meteen wat plaatjes voor Instagram. Als je weinig buiten komt moet je roeien met de riemen die je hebt he;). Overigens kan ik shoppen in Duitsland nog steeds enorm aanraden. Het is voor ons een ruim uur rijden maar als we de auto voltanken, wasmiddel kopen en haarverf inslaan hebben we de rit er alweer ruimschoots uit.

Ik maakte een artikel over mijn favorieten en ik word instant vrolijk als ik deze foto nu weer zie. Zo veel fijne spulletjes! Het artikel kun je via deze link lezen.

Lush bracht begin januari al haar Valentijnscollectie uit en daar zaten zulke leuke items bij. Ik probeerde er een aantal uit voor deze review.

Ik ging weer een samenwerking aan met NA-KD en maakte daarvoor onder andere deze foto. Het bloesje is zo lekker zacht en absoluut een nieuwe favoriet, je shopt ´m hier.

Ook deze foto maakte ik voor bovenstaande samenwerking. De jumpsuit is voor nu wat te koud maar wel héél tof. Over deze sneakers krijg ik ook altijd heel veel vragen; ze zijn van Vans.

Koud weer buiten en nieuwe producten van Lush betekende veel in bad de afgelopen maand. Ik heb me deze januari erg gefocust op ontspannen, yoga en uitrusten. Qua gezondheid gaat het even wat minder lekker en ik merk dat mijn energie tot het nulpunt aan het dalen is. Nu ik dit type is het nog geen 10:30 en heb ik alweer behoefte aan een lange nacht slaap. Niet oké en ik hoop dat mijn lichaam snel een beetje bijtrekt.

Ik principe tag ik altijd alle merken in mijn foto´s op Instagram maar ondanks dat krijg ik alsnog veel vragen. Ook van dit jasje wilden jullie massaal het merk weten. Ik kocht ´m bij Zara en online vind je ´m hier. Als je ´m wilt bestellen: hij valt heel ruim dus ga voor een maat kleiner dan normaal, ik draag hier een XS. Far too cold trouwens nu maar ik probeer de lente gewoon op te roepen door te koude kleding in huis te halen;).

Ik ben de afgelopen maanden fors aangekomen en dat vind ik op zich niet erg. Ik voel me niet meer zo´n dood vogeltje en heb het idee dat mijn weerstand beter is geworden. Echter wil ik er liever niet nóg 10 kilo bij dus besloot ik qua snoepen een beetje op te gaan letten. Ik eet rustig in één dag een zak chips, twee chocoladerepen en twee stukken taart. Sowieso qua suikers ook niet echt gezond dús mevrouw is op dieet. Eén dag na mijn besluit kreeg ik een enorme trommel vol koekjes thuisbezorgd van Jules de Strooper, man wat zijn die dingen lekker. Mijn doorzettingsvermogen werd dus meteen flink op de proef gesteld maar de meeste dagen lukte het prima om gewoon één koekje te nemen in plaats van mijn hoofd in de trommel te storten.

Er kwam eindelijk weer eens een ouderwetse beautyreview online. Ik merk dat ik strenger ben geworden op wat ik wil testen en niet. Ik wil liever alleen nog producten laten zien die ik oprecht interessant vind en niet zomaar alles testen om maar wat online te hebben. Dit palette van Catrice sprak me in de winkel meteen aan en ik kan inmiddels ook wel een beetje inschatten wat jullie interessant vinden. Als je hier komt voor de reviews: laat het me vooral weten als je wat specifieks getest wilt zien!

Januari

Ook plaatste ik het recept van deze heerlijke vega(n) kapsalon. Als ik de foto zie krijg ik meteen weer honger en ik raad jullie allemaal aan om ´m te gaan maken. Het recept vind je via deze link.

Tot zo ver ¨mijn¨ januari, best een beetje saai. Voor februari zijn er eigenlijk nog geen plannen maar ik hoop dat daar snel verandering in komt en ik jullie volgende maand wat meer kan laten zien. Ik laat sowieso gedurende de dag wat meer zien op Instastories, dus vol me daar vooral als je dat leuk vindt.

Hoe was jullie januari?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply