Instagram Slider

instagram

Life | Even geen diaries meer..

oktober 24, 2019

Photo by Hello Revival on Unsplash.
Al sinds het begin van mijn blog, bijna 10 jaar geleden, maak ik elke maand een online dagboekje aan de hand van mijn Instagramfoto´s. Door omstandigheden in mijn leven én veranderingen op Instagram, wil ik daar voorlopig mee stoppen.

Een ander leven

Toen ik begon met mijn blog had ik geen spannend maar wel een normaal leven. Ik ging naar school, werkte en deed leuke dingen. Inmiddels zit ik door mijn gezondheid al heel lang thuis en bestaan mijn dagen voor 90% uit werken achter de laptop. Ik kan er niet zomaar even op uit en onderneem daardoor weinig. Dit heeft er toe geleid dat mijn diaries de afgelopen maanden nogal saai waren, ik had meestal niks te vertellen, behalve dan dat ik gewerkt had. Nu wil ik jullie niet voorliegen en de indruk wekken dat ik een spannend en afwisselend leven heb maar elke maand maar plaatsen dat er geen reet gebeurd is voelt ook niet prettig. Ik word er zelf een beetje weemoedig van en erg interessant om te lezen is het ook niet.

Instagram is anders

Toen ik begon met Instagram liet ik op de wallposts veel meer dagelijkse dingen zien dan nu, plaatjes waren minder ¨perfect¨. Op dit moment ben ik op mijn Instagram meer bezig met foto´s die in scene gezet zijn en probeer ik anderen te inspireren door middel van creatieve plaatjes. Er is dus in mijn feed minder ruimte voor spontaniteit, iets wat ik zelf niet erg vind; ik vind het leuk om creatieve foto´s te bedenken. Op stories is wel weer ruimte voor die dagelijkse minder perfecte plaatjes. Daar laat ik dan ook vrijwel dagelijks zien hoe mijn dag verloopt.

En nu?

Voorlopig dus geen maandelijkse Instadiaries meer. Wellicht dat ik nog met een ander concept kom maar voor nu kun je via mijn Instastories op de hoogte blijven van mijn ¨avonturen¨.

Volg je mij al op Instagram?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

  • Mariska

    Is toch prima dat idee! 🙂

    oktober 25, 2019 at 12:04 pm Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.