Life | Feel So Pure Wax Melts

maart 20, 2014
Eerder kon je al lezen over de beauty producten van Feel So Pure. Maar de shop is meer dan beauty alleen, ze verkopen ook waxmelts. Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar ik brand die dingen dagelijks dus nieuwe geurtjes en merken zijn altijd welkom.
De waxmelts van Feel So Pure zijn handgemaakt en worden vervaardigd van ecologische soy wax uit Noord-Amerika. Ze zijn te koop in heel veel verschillende geuren voor €0,60 per stuk.
Ik kreeg 3 geuren die ik met veel plezier probeerde:
Hij ruikt echt naar lotusbloem, een fijne geur maar hij mag van mij iets minder overheersend. Deze waxmelt rook ik echt heel lang nog!
Een fijne, frisse en milde geur. Alsof je net allemaal brandschone witte lakens hebt opgehangen om te drogen (ik zie dat dan helemaal voor me). Ik vind dit echt een fijne geur voor de lente, zeker na een lenteschoonmaak. Ook deze geurde weer lekker lang.
Mijn favoriet! Ik drink graag witte thee en vond het dan ook fijn dat mijn huis er naar rook. De gember geeft net een iets andere geurnoot, waardoor je geen wasmiddel effect krijgt en er echt een bijzondere en lekkere geur ontstaat. Ik had wel het idee dat deze waxmelt iets minder lang geurde dan de rest.
Wat is jullie favoriete geur voor in huis?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.