Instagram Slider

Life | Februari 2019

maart 1, 2019

Maart alweer. Een maand waar ik een fijn gevoel bij heb. Enerzijds omdat het dan vaak écht lente word. Anderzijds omdat ik 12 maart jarig ben en dit ongeveer net zo leuk vind als een kind van 3. Ik praat jullie voordat alle pret begint eerst even bij over de afgelopen maand: februari.

Februari begon even ongezond als altijd maar ergens halverwege de maand ging de knop om. Ik voelde me futloos, bleek ineens 10 kilo zwaarder te zijn en kreeg mijn broeken niet meer dicht. Inmiddels eet ik stukken gezonder, sport ik bijna dagelijks en smeer ik fanatiek deze olie van Weleda. Uiteraard is er optisch weinig te zeggen na twee weken maar fitter voel ik me in elk geval al wel.


Ik maakte eindelijk een artikel over één van mijn favoriete parfums: Lust van Lush. Klik hier om ´m te lezen.


In het kader van Valentijnsdag kreeg ik een heerlijk pakket van Ben & Jerry´s. Ja, mijn dieet was toen al begonnen dus ik heb braaf een klein beetje gegeten in het weekend. Uiteraard moest ik ook even een romantische foto maken van mijn grote liefde.


Er was heel leuk nieuws deze maand! Ik bracht mijn eigen mok uit in samenwerking met Sweetest Design, echt heel tof! Nu ik dit type staat er een grote doos met allemaal mokken naast me en ik word steeds zo blij als ik er naar kijk. Mocht je ´m willen winnen: check mijn nieuwsbrief en zorg dat je ingeschreven staat. Lees de nieuwsbrief hier!


In het kader van gezond toen probeerde ik deze Groente Shots van AH. Ik ben inmiddels groot fan en schreef er een artikel over.


In het kader van Valentijnsdag verscheen er een (zeldzame) foto van Steven en ik samen. Hij lijkt hier niet zo blij te kijken maar geloof me, dit is zijn lachende gezicht. Met Valentijndag zelf deden we niet heel spectaculair, gewoon lekker thuis eten. Ik kreeg onverwacht nog een heel leuk cadeautje: dit boek met limonade recepten voor volwassenen.


In februari bezocht ik ook eindelijk weer eens een event. Ik moest er ongeveer een week van bijkomen maar heel fijn om weer eens ergens bij de zijn. Het event was overigens ter ere van de lancering van de nieuwe KitKat.


Bij dat nieuwe sportieve leven hoort uiteraard spierpijn. Het Weleda pakket van deze maand kwam dan ook wel heel goed uit. De arnica producten zijn heerlijk bij vermoeide spieren en de geur werkt verkwikkend. Sowieso ben ik de afgelopen maanden nog meer fan geworden van Weleda dan ik al was. De producten zijn bijna altijd heel goed, doen wat je verwacht en hebben heerlijke geuren.

Februari
Tot slot nog een faltlay met mijn nieuwe hoesje van iDeal of Sweden. Ik heb wederom een leuke kortingscode voor jullie: met de code ID20-GO523 krijg je 20% korting op de hele collectie.

Afgelopen maand verschenen er vrij weinig foto´s online. Normaal proberen we om de week te gaan shooten alleen deze maand misten we een paar keer door drukte en ziekte. Voor maart gaan we er weer met frisse moed tegenaan, buiten mijn verjaardag om heb ik eigenlijk niks gepland. We gaan zien wat de maand ons gaat brengen! Overigens is vandaag mijn eerste nieuwsbrief verstuurd, heel leuk maar ook heel spannend! Heb je ´m niet ontvangen? Schrijf je snel in via de roze balk hier onder om kans te maken op de prijs en de volgende editie wel te ontvangen. Je kunt ´m ook lezen via deze link.

Hoe was jouw februari?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • Joyce - SomedayTodayNL

  Goed dat je de knop zo hebt omgezet en inmiddels weer fit bezig bent! Je inspireert me om vandaag ook te beginnen haha. Ik stond net nog op het punt een vette lunch te halen (niks meer in huis) maar ga nu toch voor een sapje met iets anders gezonds!

  maart 1, 2019 at 9:48 am Reply
 • Evelien

  Wat een leuke foto van Steven en jou! ♥ En wat zien die Weleda producten er heerlijk uit!

  maart 1, 2019 at 10:10 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.