even weg

Life | Tot over twee weken!

juni 14, 2019

Als je mijn artikelen trouw leest, kan het je vast niet ontgaan zijn dat ik al een tijdje aan het aftellen ben naar onze vakantie. Vanaf vandaag ben ik even weg. Uiteraard heeft een vakantie ook (kleine) gevolgen voor mijn aanwezigheid online. Ik praat jullie even kort bij!

Vive la France

We zitten dus de komende twee weken in een fijne stacaravan aan de Franse kust. Voor alle inbrekers: er zit iemand in ons huis dus doe vooral geen moeite. Het enige waardevolle bezit dat ik heb, mijn camera, is overigens ook gewoon mee.

Moeten we je nu twee weken missen (de horror!)

Nee, natuurlijk niet. Ik heb gewoon vooruit gewerkt en vooralsnog komt er gewoon elke werkdag een artikel online. Uiteraard hou ik jullie ook via Instagram op de hoogte van mijn wilde Franse avonturen. Wel zal ik wat langzamer reageren op mailtjes, comments en DM´s. Het blijft natuurlijk vakantie en ik wil echt mijn best doen om zo min mogelijk met werk bezig te zijn.

Mogen we een sneak peak?

Vooruit. Op de maandagen komen er sowieso weer leerzame Blog Academy artikelen én video´s online. Ik ga onder andere wat tips geven om meer terugkerende bezoekers op je blog te krijgen! Qua beauty is het de komende weken eigenlijk alleen Lush. Dat liep even zo en jullie vinden het gelukkig ook altijd leuk om deze artikelen te lezen.

En na de vakantie?

Ik hoop natuurlijk op heel veel leuke etensnieuwtjes uit Frankrijk, een hele blije en zonnige diary én een huge Sephora shoplog. Qua video´s wil ik misschien een unboxing van perspakketjes gaan doen maar ik zit nog even te kijken of mensen daar op zitten te wachten. Als jullie leuke verzoekjes hebben vanuit Frankrijk, geef ze me vooral door!

Tot over twee weekjes!

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

6 Comments

 • Simone

  Ohh wat heerlijk! Geniet er van!

  juni 14, 2019 at 7:12 am Reply
  • Mira Ennen

   Dankjewel:)

   juni 14, 2019 at 2:52 pm Reply
 • Amelie van Writings by Amelie

  Een perspakketjes unboxing lijkt me wel fijn op je YouTubekanaal. Het toont op je YT misschien wat meer waar je mee bezig bent op je blog. Heb tot nu toe al je blog academy video’s gekeken. Ik heb er al wat uit geleerd! Misschien is het ook fijn voor jou om zo een video te maken. Hier leer je misschien ook uit (op vlak van belichting, voor een camera spreken, het uitkiezen van een goed hoekje om in te filmen, editing, …). Veel plezier op vakantie.

  juni 14, 2019 at 9:03 am Reply
  • Mira Ennen

   Ja precies, weer zo anders dan voor Blog Academy filmen! Dankjewel 🙂

   juni 14, 2019 at 2:52 pm Reply
 • Anne

  Fijne vakantie!

  juni 14, 2019 at 10:33 am Reply
  • Mira Ennen

   Dankjewel!

   juni 14, 2019 at 2:51 pm Reply

  Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.