Instagram Slider

Life | Diary September 2019

oktober 3, 2019

Ik heb even zitten twijfelen of ik deze diary wel wilde maken. Voor de zoveelste maand achter elkaar heb ik namelijk weinig te vertellen, dat is meteen ook wel een ding waar ik persoonlijk tegenaan loop. Ik praat jullie even bij!

Saaie en eenzame dagen

Ik krijg vooral op Instagram veel vragen of ik wat meer wil laten zien wat ik doe, mensen denken namelijk dat ik niks laat zien. Echter is het de realiteit dat ik vrijwel 24/7 thuis ben. Dit omdat ik thuis werk en door mijn gezondheid nog weinig buiten de deur kan. Dat is saai, oersaai en ook eenzaam. Dit is natuurlijk niks nieuws maar na bijna twee jaar merk ik wel dat ik steeds vaker en langer periodes heb dat ik het lastig vind om alles positief te zien. Daar wordt aan gewerkt uiteraard maar ik vind het belangrijk om te benoemen. Ik ben niet iemand die de hele dag op Instagram zet hoe zwaar ik het heb en hoe kut ik me voel en jullie mogen best weten dat ik echt niet de hele dag giechelend koekjes proef en flatlays maak.

Foto´s maken op de Veluwe

Als het kan maken we graag van de gelegenheid om even naar buiten te gaan, september had gelukkig nog best wat mooie dagen. Eén van die dagen gingen we naar de Veluwe, waar ik gek genoeg nog nooit geweest was. Echt een prachtig gebied en heel leuk om weer even met de camera in de weer te zijn in plaats van alleen maar zelf op de foto te gaan. Eén lieve foto van Steven en mij kon natuurlijk niet ontbreken. Op Instagram kreeg ik veel commentaar op deze foto, ik lijk namelijk een stuk forser dan ik ben. Ik vind het zelf niet echt boeiend, ja ik lijk 10 kil0 zwaarder maar ik vind de trui mooi en de foto lief. Ik snap oprecht niet hoe mensen zich zo druk kunnen maken over mijn gewicht. De trui komt overigens van NAKD en hou vooral mijn Instagram in de gaten als je me volgende week weer wilt supporten door mijn kortingscode te gebruiken!

Gezondheid

September was qua gezondheid een beetje een gekke maand. De eerste paar weken sportte ik bijna dagelijks en lukte het ook om doordeweeks niet meer te snoepen, iets wat ik absoluut wil voortzetten in oktober. Halverwege oktober werd mijn eerste verstandskies getrokken, dat ging wonderbaarlijk genoeg vlekkeloos en ook achteraf heb ik vrijwel nergens last van gehad. Echter ging het de laatste week van september mis, ik werd ziek en ben nu ik dit type nog steeds niet fit. Ik hoop morgen (vandaag als jullie dit lezen) weer lekker te gaan sporten en dat geeft me ook altijd weer motivatie om wat gezonder te eten. Volgende week gaat trouwens mijn tweede verstandskies er uit, ik hoop zo dat dat net zo soepel gaat verlopen als de eerste.

Werk

Werk ging eindelijk weer wat beter in september. Mijn bezoekers zakten gelukkig niet extreem in de zomer maar qua samenwerkingen merkte ik wel dat het rustig was. Mijn mailbox stroomt de laatste weken weer gezellig vol en dat geeft toch een beetje rust. Ik vind het leuk om op een creatieve manier een samenwerking te verwerken. Ik probeer er oprecht wat leuks van de maken en niet zomaar een selfie met een fles shampoo te posten. Als ik een merk echt stom vind en niet achter het product sta, zullen jullie het nooit hier voorbij zien komen.

Nieuwe schoenen

Van Omoda kreeg ik afgelopen maand deze mega chille schoenen van Timberland. Ik had nog nooit zulke goede schoenen gehad (living on Vans) en ben echt fan. Ze lopen en zitten heerlijk, kunnen tegen een stootje en staan bij alles. Tof om met dit merk samen te mogen werken en ik ga hier veel plezier van hebben de komende maanden.

Ideal Of Sweden

Ook met IOS mocht ik weer samenwerken. Ik deel regelmatig kortingscodes op mijn Instagram. Als je een hoesje wilt kopen en ik heb er geen staan; stuur me een berichtje op Instagram of hier via de chat. Ik kan altijd een code voor je aanmaken waarmee je 20% korting krijgt. Mocht je dit lezen, minimaal 1000 volgers hebben en ook aan de slag willen voor Ideal Of Sweden en andere merken, lees dan eens dit artikel.

Tot slot

Misschien lees je het wel af aan dit artikel maar ik ben even niet in mijn beste doen. Dat hoort er helaas bij en ik hoop dat ik me de komende dagen weer wat vrolijker ga voelen. Voor oktober staat er eigenlijk niks leuks gepland maar dat komt hopelijk nog. Ik weet ook nog niet hoe ik het volgende maand qua diary wil gaan doen. Elke maand mededelen dat ik niks gedaan heb behalve thuis werken is natuurlijk ook een beetje saai om te lezen. Op Instastories laat ik wel elke dag zien wat ik, als is het dan thuis, doe dus mocht je op de hoogte willen blijven, volg me daar vooral.

Hoe was jullie maand?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

4 Comments

 • Anne

  Wat een lastige situatie Mira, kan me voorstellen dat het best zwaar is allemaal!

  oktober 3, 2019 at 7:45 am Reply
 • Mariska

  Ik snap ook niet zo goed waarom mensen altijd maar over gewicht moeten zeiken. Vervelend dat je je niet goed voelt hopelijk komt het snel goed! x

  oktober 3, 2019 at 9:54 am Reply
  • Roos

   Wat sterk dat je de mindere tijden ook deelt. Een oorbewld voor velen. Alsof andere levens ból staan van de activiteiten..duh..echt niet. Maar her is niet altijd leuk. Wij blijven je vokgen en meeleven xxx

   oktober 5, 2019 at 7:01 am Reply
 • Janet

  Kop op Mira, misschien moeten we samen wat leuks gaan doen? ? Mooie schoenen!

  oktober 6, 2019 at 5:19 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.