Instagram Slider

haarproducten

Life | Juli 2019: Eindelijk heel even zomer!

augustus 1, 2019

Juli 2019 zit er alweer op. Inmiddels is het alweer augustus en hebben we net een zomerse week achter de rug. Ik praat jullie bij!

Terug van vakantie

Op 1 juli kwamen we terug van vakantie en ging ik weer aan het werk. Ik plaatse de laatste foto´s die ik in Frankrijk maakte en al snel lijkt het dan alsof je nooit bent weg geweest. Qua werk moest ik echt even inkomen. Ik vond het lastig om de motivatie te vinden, mede omdat het in de zomer qua opdrachten altijd een stuk rustiger is. Ik begon juli dus heel rustig en probeerde na te genieten van onze vakantie.

Instagram

Qua Instagram was ik de laatste tijd lekker bezig. Tot eind juli plaatste ik maanden lang élke dag een foto. De laatste week van juli was mijn inspiratie echt op en ik accepteer dat dan maar even, de ideeën komen vanzelf wel weer. Bovenstaande foto was de eerste die ik maakte na mijn vakantie. Ik deed er 3x zo lang over als normaal maar ben wel tevreden met het resultaat. Voor Ideal of Sweden heb ik trouwens altijd leuke kortingscodes. Stuur me vooral een berichtje via de chat als je er eentje wilt.

Een nieuwe samenwerking!

Vlak voordat ik op vakantie ging, kreeg ik de horen dat ik vanaf nu een vaste samenwerking heb met Omoda. Iets waar ik ontzettend blij mee ben want dit betekent dat ik regelmatig toffe schoenen mag uitzoeken. Ik ging voor deze eerste keer, uiteraard, voor Vans. Het Old Skool model heb ik al in het zwart/wit en de zwarte variant vond ik ook ontzettend tof. Ze passen niet bij alles vind ik maar zijn echt prachtig bij een zwarte broek.

Wat ik verder deed

Jullie ¨klagen¨ soms dat mijn diaries wat saai zijn, maar daar kan ik weinig aan doen. Mijn gezondheid laat het nog steeds niet toe om een heel actief leven te leiden dus heel veel meer dan thuis zijn en werken doe ik vaak niet. Dat zie je niet echt aan mijn Instagram omdat ik outfitfoto´s altijd hier in de omgeving maak. Ik heb echter ook niet de behoefte om elke dag te vertellen dat ik thuis ben of in bed lig en laat liever leuke plaatjes zien. Niet omdat ik de schijn wil ophouden maar omdat ik denk dat ik zelf vrolijker en positiever wordt door me op de leuke dingen te focussen en niet op het feit dat ik altijd thuis zit.

Het leek wel herfst

Tot de hittegolf van afgelopen week leek het wel herfst in Nederland. Het was grijs en ik was blij als de zon zich een paar uurtjes liet zien. Ik hoop stiekem dat we nog wel een paar zomerse weken krijgen maar ben me ook al aan het oriënteren op een leuke jas voor de herfst. Ik blijf de zomer toch lastig vinden hoor; de ene dag lig je in je bikini in de tuin en een dag later moet de verwarming weer aan.

Een zomerse week!

Als je me op Instagram volgt, heb je vast wel gezien hoe blij ik was met de hittegolf. Ik had flink vooruit gewerkt waardoor ik de 4 warme dagen echt kon gaan genieten. Die dagen heb ik in de tuin gelegen en boeken gelezen, that´s it. Ik trok de hitte verrassend goed met mijn hart en merk echt dat die zon me goed doet. Geef mij nog maar zo´n warme week!

Mijn plannen voor augustus

Juli 2019 was niet zo´n hele spectaculaire maand dus. Zoals ik al aangaf, zit ik vooraf veel thuis en daar valt nou eenmaal weinig over te vertellen. Gedurende mijn werkdagen laat ik altijd wel veel zien op Instagram stories, volg me daar dus voor een kijkje achter de schermen. Voor augustus staat er best wel het een en ander gepland, al helemaal voor mijn doen. Zo komt er een persreisje aan, twee etentjes én willen we als het lukt een ochtend naar de IJhallen. Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte en praat je over een maandje weer bij. Hopelijk hebben jullie een fijne maand!

Hoe was jouw juli 2019?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • Sonja Van de Sande

  Meid ik klaag niet over saai, want ik ben nog saaier! Nou ja, mijn leven is gewoon wat rustiger, al druk zat in mijn hoofd!

  augustus 1, 2019 at 8:22 pm Reply
  • Mira Ennen

   Aah ik wil gewoon zo graag naar buiten of ff winkelen ofzo, dat voelt dan zo saai!

   augustus 1, 2019 at 8:40 pm Reply

  Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.