desenio

Life | Slaapkamer Make-over met Betonmuur, Steigerhout en Desenio

december 19, 2017
Een tijdje geleden konden jullie op Instagram al zien dat ik aan de slag was gegaan met mijn slaapkamer. De muur werd geschilderd, er kwam een nieuw (zelfgemaakt) bed en ik kreeg van Desenio wat posters om het geheel mee af te maken. Vandaag laat ik jullie deze mini make-over zien en vertel ik hoe we alles aangepakt hebben.

Betonmuren

De muren in de slaapkamer waren wit, en ik wilde graag een beton effect. Ik volgde een stappenplan van De Tweakfabriek en toverde mijn muur om tot een betonnen want,een soort van dan.. Mijn eindresultaat vind ik mooi, maar het lijkt niet echt op het voorbeeld en ook niet echt op beton. Als je ook zo’n muur gaat maken kan ik je aanraden om eerst even een proefstukje te schilderen (had ik eigenwijs niet gedaan) en om je halen met de doek niet de kort te maken. Verder zou ik vooral gewoon lekker de instructies op die blog opvolgen want die zijn prima. Ik heb niet de verf van die blog gebruikt maar twee kleuren grijs die ik mooi vond van Flexa muurverf. De verf in totaal was rond de €60, niet heel goedkoop en er is zeker wel goedkopere verf te vinden. Mijn muren ¨zuigen¨ alleen heel erg en mijn ervaring met verf van bijvoorbeeld de Action is niet heel goed.
Het lijkt allemaal heel wat maar ik vond het niet heel moeilijk of heel veel werk. In twee avondjes krijg je je muur wel af (de eerste laag moet drogen).

 

Het bed

En dan het bed, waarvan jullie hier de achterwand zien. Ik had een boxspring van 10 jaar oud die verre van mooi was, vorig jaar hadden we al nieuwe matrassen aangeschaft maar het bed zelf was nog steeds erg verjaard. Bij de bouwmarkt kochten we voor zo’n €100 steigerhout wat we op maat lieten zagen voor alle zijdes van het bed. Even schroeven, en binnen 3 uurtjes heeft het bed een compleet andere uitstraling gekregen.

 

De posters

Ik werkte al eerder samen met Desenio en ook nu voorzagen ze mijn slaapkamer van prachtige schilderijtjes. Van links naar rechts zie je hier de volgende posters (de lijsten koop je los):
– Green Banana Leaves
– Hands
– Peacock Feather
– Buffalo Horns
– Geometric Heart
– Wild Fern
– Moon Phase
Ik ben zelf groot fan van Desenio omdat ze echt voor elke smaak, elke kamer en elk interieur leuke posters en passende lijsten hebben. Voor dit seizoen hebben ze nu de speciale giftguide waar je je ideale kerstcadeau koopt, of bijvoorbeeld een mooie cadeaubon.

 

Kortingscode

Namens Desenio, Casper(best model ever) en mijzelf wens ik jullie een hele fijne kerst! Tot en met 2 januari 2018 krijg je bij besteding van €60 of meer, 30% korting op je bestelling. De korting is niet geldig op lijsten en het handpicked & collaboration assortiment. Ik ben in ieder geval mega blij met mijn nieuwe slaapkamer en ik hoop dat ik jullie ook een beetje geïnspireerd heb tot een kleine (of grote) make-over.

Welke poster vind jij de mooiste?

*Dit artikel betreft een samenwerking.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.