Instagram Slider

Life | Augustus 2019: Wat een saaie maand!

september 5, 2019

En het is alweer september! Ondanks dat augustus 2019 een vrij saaie maand was, vloog deze voorbij. Ik deed behalve werken en in de hangmat liggen niet heel veel maar maak van de gelegenheid gebruik om jullie toch even bij te praten.

Was het nou zomer?

Alles ging zo snel dat ik me niet eens meer kan herinneren of die eerste lange hittegolf nou in juli was of in augustus. Augustus voelde eigenlijk vooral aan als herfst, op de laatste twee weekenden na dan. Ik merk dat ik aan het einde van de zomer altijd een beetje weemoedig word, ik kijk zo tegen die lange donkere koude maanden op.

Gezond leven

Ook in augustus was ik erg bezig met mijn gezondheid. Ik probeer zo gezond mogelijk te eten en mag alleen in het weekend nog snoepen. In het begin lastig door de suikerverslaving maar het went snel. Ik begon ook bij de sportschool, niet per se voor mijn uiterlijk maar omdat het volgens de dokter het herstel van mijn hart ten goede komt. Ik vind het totaal onverwacht zelfs leuk en ga bijna elke dag!

Kortingscode

Ook in augustus mocht ik weer een leuke kortingscode voor Ideal Of Sweden met jullie delen; mocht je ´m gemist hebben: met ID20-HP897 krijg je 20% korting op alles.

Uit eten

Waar ik ongeveer een jaar geleden voor het eerst weer uit eten durfde, wordt het nu steeds makkelijker. Openbare gelegenheden blijven moeilijk, maar oefening baart kunst en uit eten oefenen is natuurlijk geen straf. Voor een samenwerking mochten we weer langskomen bij mijn favoriete restaurant: Wagamama. Ik blijf het zeggen; echt een enorme aanrader!

Kleding

Sinds ik wat meer foto´s van mezelf plaats op Instagram, komen er steeds meer samenwerkingen met kledingmerken. Leuk wel want ik heb weinig kleding en zo kan ik toch een beetje variëren met outfits op de foto´s. Deze outfit komt van Femme Luxury en ik ben vooral erg blij met de broek.

Ook met NAKD mocht ik weer samenwerken! Ik vind het zo lief als jullie speciaal wachten op mijn codes om te supporten, wordt echt enorm gewaardeerd. Binnen enkele weken komt er weer een nieuwe samenwerking aan dus hou mijn Instagram zeker in de gaten!

Niks te vertellen

Verder heb ik eigenlijk weinig te vertellen, er gebeurde gewoon niks in augustus. Ik werkte thuis en deed niet veel, spannender kan ik het niet echt maken. Ik hoop jullie over september wel wat meer te kunnen gaan vertellen want de diaries worden wel heel saai. Soms overweeg ik zelfs om ze te skippen maar ze worden wel nog goed gelezen. Op naar september dus, met hopelijk veel fijne dingen!

Hoe was jouw augustus 2019?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

3 Comments

 • Bettie

  Augustus is altijd zo maand dat er niet zoveel te doen is. Veel mensen zijn ook weg. Qua bloggen ligt het dan ook wel een beetje stil volgens mij.

  Bettie

  september 6, 2019 at 7:50 pm Reply
 • Mariska

  Ik was jarig en was blij dat het hele hete weer weer over was haha! In tegenstelling tot wat jij zegt kan ik juist enorm genieten van de koelere en koudere dagen 🙂

  september 7, 2019 at 8:20 am Reply
  • Mira Ennen

   Oeeh dan kijk je vast uit naar de komende maanden!

   september 7, 2019 at 10:07 am Reply

  Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.