Instagram Slider

April 2019

Life | April 2019: Eindelijk lekker weer!

mei 2, 2019

En toen was het alweer mei! April 2019 is voor mijn gevoel voorbij gevlogen en ik praat jullie graag even bij. Ik genoot vooral van het weer en was lekker bezig met werk!

De bloemenvelden

Vorig jaar bezocht ik voor het eerst de bollenstreek en ik vond het zo indrukwekkend! Ook dit jaar reden we weer die kant op om te genieten van alle kleuren en (met toestemming) een foto te maken. De toffe blouse kreeg ik van My Jewellery en is perfect voor warm lenteweer met een Nederlands windje! Ze hebben daar nu zo veel keuze qua panterprint kleding en dat blijft toch mijn favoriete printje! Ik krijg trouwens best vaak de vraag waarom ik sommige dingen wel of juist niet kan met mijn gezondheid. Daar zit om eerlijk te zijn niet echt een logica achter en het verschilt enorm per dag, wat plannen lastig maakt. Ik geniet in ieder geval enorm van de dagen dat het wel lukt om wat te gaan doen!

Het leek wel zomer

Begin april werd het ineens ontzettend warm en daar maak je me zo gelukkig mee! We genoten van een dagje strand en zaten uren in een strandtent in de zon, kon dat maar elk weekend! De jurk is trouwens van Asos en ze hebben ook nog andere kleuren en printjes!

Pasen

Behalve werken deed ik in april 2019 niet heel veel en dat was ook terug te zien op Instagram. Vrij saai maar ach, in mei en juni is het allemaal weer wat levendiger. Voor Pasen mocht ik een leuke campagne doen met Hertog waarvoor ik deze ijssandwiches maakte. Ik blijf het zo leuk vinden om een recepten te bedenken en te experimenteren met verschillende combinaties!

Moederdag

Moederdag komt er aan en ik mocht jullie inspireren met de mooie sieraden van Pandora. Zo´n campagne is altijd een leuk excuus om allerlei lekkers uit de supermarkt te gaan halen voor een mooie foto. Hier krijg ik trouwens best vaak vragen over met betrekking tot eten weg gooien. Ik ben sowieso geen fan van eten weg gooien en ben iemand die altijd restjes eet. Voor een foto koop ik regelmatig eten en dat gaat bijna altijd op, als de smaak tegen valt of het is te veel dan geef ik het aan familie.

Maart 2019

Lente favorieten

Veel merken kwamen met nieuwe collecties en producten en ik testte weer vrij veel. Nu ik nog maar 1 of 2 keer in de week over beauty schrijf, blijven sommige producten liggen. Ik probeer fijne items toch nog wat aandacht te geven via Instagram en zo ook de Body Soufflé van Nivea. Hele lekkere luchtige bodylotion die niet vet aanvoelt maar toch heel goed verzorgd, aanrader! Ook kreeg ik weer een nieuw hoesje van Ideal Of Sweden, mooi met die bloemen, toch? Met de code ID-20-TW514 krijg je 20% korting op alle hoesjes dus dat scheelt weer een paar euro als je wat wilt bestellen!

Moe & Me-time

Eind april was ik vooral heel moe en besloot ik even een paar stappen terug te doen. Niet meer continu op mijn telefoon maar gewoon lekker veel lezen en een gezichtsmaskertje. Ik laadt altijd enorm op van een paar rustige dagen en merk tegenwoordig meestal op tijd wanneer dit even nodig is.

Mijn plannen voor mei

In mei staan er best wel veel leuke dingen gepland maar allereerst hoop ik natuurlijk dat ik me goed genoeg voel om dingen te doen. Als jullie dit lezen ben ik hopelijk in Utrecht voor een leuke werkafspraak. Volgende week gaan we een paar dagen weg naar een tiny house in het bos en dan duurt het niet zo heel erg lang meer voor we op zomervakantie gaan. Best veel leuke dingen dus in mei maar ook vooruit werken zodat ik straks met een gerust hart op vakantie kan. Volg me vooral op Instagram om via stories en posts op de hoogte te blijven van wat ik allemaal doe. Ik wens jullie allemaal een hele fijne maand!

Hoe was jouw april 2019?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

  • Meike

    Ik was alweer vergeten dat het zomer was afgelopen maand.. :’) snel weer terug hopelijk.

    mei 2, 2019 at 2:41 pm Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.