2021

Life | Dit wil ik in 2021 doen!

januari 4, 2021

Zo´n nieuw jaar nodigt bij mij toch altijd uit om wat dingen op een rijtje te zetten en zo ook mijn wensen. In dit artikel deel ik wat ik in 2021 graag wil doen!

Nieuwe augurken maken

Mijn augurken waren dit jaar een project waar ik extreem gelukkig van werd. Ze groeiden als kool en uiteindelijk heb ik tientallen potten kunnen inmaken. Mijn omgeving begint al om nieuwe potten te vragen en zelf heb ik ook nog maar één pot staan. Ik heb dus helemaal zin om over een paar maanden nieuwe zaadjes te gaan planten en ze weer uit te zien groeien tot gezellige groene augurkjes. Dit boek kreeg ik de afgelopen week een paar keer doorgestuurd van volgers (thanks!) en die ging uiteraard direct op mijn verlanglijstje.


Op Instagram deel ik regelmatig iets over mijn augurkenavonturen en is er voor de liefhebber zelfs een ¨augurken-highlight¨ te vinden.

Barbecueën op het strand

Vorige zomer gingen we bij Solbeach in Scheveningen barbecueën op het strand en dat was zó leuk! Ik word sowieso al heel blij van het strand, we hadden perfect weer en het was gewoon allemaal heel erg leuk; dit jaar wil ik weer!

Nu echt dat macramé wandkleed

Vorig jaar kocht ik op Etsy een patroon voor een macramé wandkleed en ik heb me al 100 keer voorgenomen om er echt aan te beginnen maar ik heb het nog steeds niet gedaan. Er is eigenlijk geen reden voor dat uitstellen, het komt er gewoon niet van. Ik denk dat ik het echter geweldig vind als ik eenmaal bezig ben dus het komende jaar wil ik er dan toch echt aan beginnen.

Vakantie?

Ik zou heel graag weer op vakantie naar Frankrijk willen maar om eerlijk te zijn heb ik niet echt het gevoel dat dat dit jaar al kan met corona. We wachten het even af en wie weet valt het allemaal mee en kunnen we in de zomer gewoon boeken.

Tot slot

Zoals je kunt lezen alleen maar privé dingen en geen werk doelen. Uiteraard heb ik voor mijn bedrijf ook doelen en plannen maar die zijn nog niet zo concreet dat ik de behoefte voel om ze te delen, eerst maar eens dit lijstje. Verder heb ik niet heel veel wensen omdat ik gewoon nog niet heel veel kan en het daardoor lastig vind om hele grote plannen te maken. Ik wil vooral gewoon lekker genieten van een (hopelijk) warme zomer in de tuin en dan ben ik eigenlijk al een tevreden mens.

Wat wil jij doen in 2021?

Share:
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Amber

  Ik vond je augurken avontuur echt leuk om mee te volgen en dat terwijl ik eigenlijk helemaal geen interesse heb in het kweken ervan. Ben enorm benieuwd naar hoe je wandkleed er komt uit te zien. Veel succes!

  januari 6, 2021 at 10:33 am Reply
  • Mira Ennen

   Ah wat leuk om te horen! En dankjewel:)

   januari 7, 2021 at 2:46 pm Reply

  Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.