Hair | Keune Care Sun Shield Shampoo & Conditioner

juli 10, 2018

Ik hou enorm van de zomer, lekker zonnen, zwemmen en heel veel ijsjes eten. Mijn haar is altijd iets minder blij in de zomer, het wordt erg droog en het feit dat ik op vakantie hele dagen in de zee lig, werkt ook niet echt positief. De afgelopen twee weken bracht ik door in het zonnige Frankrijk en ik testte daar deze speciale shampoo en conditioner van Keune. De Sun Shield producten beschermen en herstellen je haar tegen/van alles wat er bij de zomer komt kijken.Keune

De Sun Shield lijn beschermt je haar tegen onder andere zon en zout water. Ik merk zelf altijd erg de schade aan mijn haar in de zomer, vooral op vakantie, en ben dan ook de hele vakantie druk in de weer met maskers en olie. Niet ideaal, want ik wil mijn haar liever niet te vaak wassen, maar aan de andere kant heeft het toch verzorging nodig. Ik was benieuwd hoe vaak ik met deze producten zou moeten wassen én of mijn haar minder droog zou worden. De producten bevatten essentiële mineralen, actieve proteïnen en UV-filters die je haar beschermen en herstellen. Keune belooft als resultaat zijdezacht en glanzend haar dat je makkelijk kunt kammen.


Care Sun Shield Shampoo €16,75
Deze shampoo heeft een milde formule die je zonbeschadigde haar niet nog verder schaadt maar juist herstelt, ook na het zwemmen in de zee of chloorwater. De shampoo bevat provitamine B5 en een antichloor-complex waarmee je zonnebrandcrème, chloor en resten zout water makkelijk wegspoelt. Ook als je haar na een intensieve stranddag helemaal stug en droog is, heb je het met deze shampoo zo weer glad.

Qua geur niks bijzonders, gewoon een beetje een standaard shampoo geur, prima. Qua schuimen vind ik de shampoo de eerste keer wassen nog wat onder de maat. Ik was sowieso altijd twee keer en bij de tweede keer merk ik meteen veel meer schuim en heb ik echt het gevoel dat ik mijn haar lekker kan wassen. Mijn haar voelt na het uitspoelen meteen extreem glad en alle stugheid en eventuele klitten zijn vanzelf verdwenen.


Care Sun Shield Conditioner €17,50
Deze conditioner hydrateert je droge haar intensief met onder andere shea boter. Door de conditioner kun je je haar gemakkelijk doorkammen, de UV-filter beschermt je haar na gebruik voor schadelijke invloeden van de zon.

Qua geur hetzelfde als de shampoo, qua substantie prima te verdelen; niet te dik en niet te dun. Qua werking ben ik enorm onder de indruk; mijn haar was al zacht en doorkambaar na de shampoo, maar na de conditioner voelt het bijna vettig, zo glad is het. De eerste keer dacht ik dat ik de conditioner niet goed had uitgespoeld, na wat vaker gebruiken kwam ik er achter dat dit gewoon bij deze conditioner hoort. Mijn haar voelt echt extreem zacht en glad en een klein beetje vet, het ziet er absoluut niet vet uit dus over dat gevoel moet je je heel even heen zetten.


Ik ben enorm te spreken over de combinatie van deze twee producten. Ik heb voor het eerst een vakantie gehad zonder droog haar wat totaal onhandelbaar is. Nou is mijn haar nooit echt over naar huis te schrijven, maar echt dat stro droge wat ik normaal  op vakantie heb, was er nu absoluut niet. Ik heb de shampoo ruim 3 weken gebruikt, veel gezwommen en continu zonder hoed in de zon gelegen en mijn haar ziet er gezond er verzorgd uit. Een absolute aanrader, en wat mij betreft onmisbaar voor elke zonvakantie! Je vindt Keune bij diverse kapsalons en online, de producten van dit merk zijn dierproefvrij.
Verzorg jij je haar extra goed op vakantie?

*De producten in deze review heb ik gekregen.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

  • Deb

    Ik ben zelf nog niet bekend met de producten van Keune, maar dit lijken mij zeker aanraders. Zelf gebruik ik meestal een shampoo & conditioner Solar Sublime van L’Oréal tijdens de vakantie.

    juli 10, 2018 at 11:48 am Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.