hairlust hair growth

Hair | HairLust Hair Growth & Repair

april 14, 2021

Al eerder schreef ik hier een review over de paarse variant van HairLust Hair Growth en dat is een lijn die ik nog steeds met veel plezier gebruik om de gele gloed uit mijn haar te halen. De afgelopen weken gebruikte ik de roze variant van HairLust Hair Growth in de hoop mijn beschadigde en dunne haar een fijne boost te geven.

 

HairLust Hair Growth & Repair

De HairLust Hair Growth & Repair lijn is speciaal gericht op het versterken en groeien van je haar. De veganistische producten zitten vol proteïne en werken herstellend, ideaal voor droog, breekbaar en dun haar. In de ingrediënten vinden we onder andere rijstextract voor versterking en verlening en diverse fruitextracten die beschermend en voedend werken. Ik heb van nature extreem weinig en extreem dun haar, dat ik het blondeer werkt daar absoluut niet aan mee maar daar heb ik zo mijn persoonlijke redenen voor. Ik vind het dus heel belangrijk dat mijn haar producten extreem voedend zijn, omdat mijn haar dat nou eenmaal nodig heeft. Het nadeel van zeer verzorgende producten is dat ze soms iets te verzorgend zijn. Mijn haar wordt daardoor soms platgedrukt, verzwaard of lijkt niet helemaal schoon. Dat het niet té verzorgend werkt, is dus zeker iets wat ik meeneem in het beoordelen van nieuwe haar producten.

 

HairLust Hair Growth Shampoo €23,95

Ik heb de shampoo een aantal weken gebruikt en ben er zeer over te spreken. De geur is lekker zoet maar niet te overheersend en hij schuimt fijn. Dat laatste vind ik belangrijk want als ik de shampoo niet goed kan verdelen, heb ik altijd het gevoel dat mijn haar niet goed schoon wordt.

HairLust Hair Growth Conditioner €23,95

Conditioner vind ik essentieel. Het zorgt ervoor dat mijn haar makkelijk door te kammen is en minder afbreekt. Vooral bij conditioner vind ik het belangrijk dat ik het ook in mijn voorste haar plukjes kan aanbrengen zonder dat die vettig of te zwaar lijken. De voorste plukjes zijn vrij droog, droger dan de onderkant, en zitten vooraan mijn gezicht dus zijn voor mij extra belangrijk. Droge afgebroken plukken aan de voorkant vallen zo op en dat probeer ik te voorkomen. Ik doe altijd het gros van de conditioner in de lengte en de punten en verdeel dan de restjes die nog aan mijn handen zitten aan de voorkant. Zo voorkom ik dat het te vettig oogt, maar is het nog wel doorkambaar zonder te veel te breken.

De conditioner voelt in eerste instantie wat minder glad en zacht dan de conditioner die ik hiervoor gebruikte en dat is even wennen. Ik ben geneigd om heel veel te gebruiken maar dat is totaal niet nodig. Mijn haar wordt er zacht van en niet slap en is makkelijk doorkambaar; precies wat ik wil dus.

hairlust hair growth

Tot slot

Ik moest zeker even wennen aan de producten. De eerste twee keer leek mijn haar wat droog na gebruik maar dat heb ik wel vaker als ik wissel van shampoo en conditioner. Inmiddels vind ik de combi heel fijn. Het doet exact wat het moet doen en mijn haar doet reageert er goed op. Het is zacht, doorkambaar en lijkt wat minder broos. Of het echt sneller groeit is na een paar weken natuurlijk niet te zeggen maar qua herstel en fijne gebruikservaring zit het in elk geval helemaal goed. HairLust shop je in hun eigen webshop, ze hebben voor elk haartype aanvullende producten!

*Dit artikel betreft een samenwerking.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.