Hair | Viviscal Max Strength Haargroei Supplementen + Winactie!

januari 2, 2019

Als je vaker mijn artikelen leest, weet je waarschijnlijk dat ik erg onzeker ben over mijn haar. Ik heb extreem dun haar, kale plekken en mis een hele strook haar in mijn nek. Dit alles zorgt er voor dat ik mijn haar niet los kan dragen. Het kán natuurlijk wel, maar het is echt geen gezicht. Geen wereldramp maar het zou leuk zijn om eens een keer iets anders te dragen dan een staart of knot. De komende maanden ga ik de producten van Viviscal proberen, om hopelijk mijn haar te verbeteren. Ik vertel je er graag wat meer over!


Dikker, langer en voller haar met Viviscal

Viviscal Max Strength is een haargroei supplement dat (wetenschappelijk bewezen) de haardikte binnen 3 tot 6 maanden verbetert en haarverlies vermindert. Het voedt dun haar en stimuleert de haargroei van binnenuit. De gezondheid van je haar is afhankelijk van veel factoren, voeding is daar een belangrijke van. In Viviscal vind je essentiële voedingsstoffen die je haar in verschillende fases verbeteren. Net als je wimpers groeien je hoofdharen ook in verschillende etappes, hierom is het belangrijk om Viviscal minimaal 3 maanden te gebruiken. Je haren groeien niet allemaal tegelijk en gaan door verschillende fases. In drie maanden pak je als het goed is elk haartje in elke fase mee.

In Fase 1 worden de haarzakjes van binnenuit gevoed, in Fase 2 worden je bestaande haren versterkt en wordt de groei hiervan gestimuleerd. Fase 3 richt zich op de groei van haren die zijn gestopt met groeien of waarvan de groei vertraagd is (volgens mij is dit in mijn nek aan de hand). In Fase 4 ga je als het goed is verschil merken en oogt je haar sterker, gezonder en levendiger.


Wat ga ik proberen?

Ik ga de komende maanden dus 2 keer per dag een tabletje nemen. Verder ga ik mijn haar wassen met de bijbehorende shampoo en conditioner, en het aanvullende elixer gebruiken. Mijn haar verf ik ondertussen wel gewoon, ik ben benieuwd in hoe verre dit de verschillende fases gaat beïnvloeden en wat ik hier van merk. Voor de mensen die nu zeggen dat stoppen met verven mijn haar gaat verbeteren: dat doet het niet. Ik heb van kinds af aan al dramatisch haar gehad en dat is na het verven niet nóg erger geworden. Vanochtend heb ik voor-foto´s gemaakt die ik het liefste meteen weer verwijder (ik kan echt huilen om mijn haar). Over 3 maanden ga ik deze samen met de, hopelijk betere, na-foto´s aan jullie laten zien. Ik hoop niet per se op langer haar. Wel op dikker haar en minder haarverlies. Ook heb ik een klein beetje hoop dat de missende strook haar in mijn nek gaat terug groeien, maar daar durf ik nog niet echt op te rekenen.

Viviscal

Waar vind ik Viviscal?

Als je meer wilt weten over Viviscal kun je het beste www.viviscal.nl bezoeken, hier vind je zeer uitgebreide informatie over de producten en kun je alles bestellen. Voor 3 maanden Viviscal supplementen betaal je €99,90 (aanzienlijk goedkoper dan wanneer je losse maandverpakkingen koopt). Met de code ¨MiraViviscal10¨ krijg je sowieso 10% korting en gratis verzending. Ik heb eerder dit soort supplementen gebruikt (soms met succes) en die hadden nagenoeg dezelfde prijzen. Goede haargroeisupplementen (en dan heb ik niet over een drogistpotje van €5) zijn vaak aan de prijs, echter vind ik het als het echt werkt dubbel en dwars de investering waard. Ik ben vanaf 1 januari begonnen met de kuur en kom over 3 maanden terug met een update.

Win Viviscal!

Wellicht heb je dit artikel aangeklikt omdat je eigen haar ook wel een boost kan gebruiken. Ik mag één van jullie een setje Viviscal supplementen voor 3 maanden weg geven! Wat moet je daar voor doen:

 • Laat een reactie achter dat je graag wilt winnen.
 • Volg mij op Instagram. Als je geen Instagram hebt, is een Facebook like ook akkoord.
 • Je kunt mee doen tot 15 januari 16:00.

Gebruik jij supplementen voor je haar?

*Dit artikel betreft een samenwerking.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

46 Comments

 • Maïté Goddyn

  Ik doe graag mee ?

  januari 2, 2019 at 1:25 pm Reply
 • Britt

  Mijn goede voornemens voor 2019 is vooral goed voor mezelf en me lichaam zorgen waaronder dus ook mijn haar, omdat ik ook dun haar en wel een boost zou kunnen gebruiken, zou ik graaag dit leuke en fijne pakket willen winnen!

  januari 2, 2019 at 1:34 pm Reply
 • Sanne van oss

  Oo Mira die ellende ken ik maar al te goed.! Weet je nog dat ik al op stage roompot matten in mijn haar plakte.? Wat een drama ?
  Ben er benieuwd of dit werkt .! Doe daarom graag mee met deze leuke win actie.!
  ??

  januari 2, 2019 at 1:40 pm Reply
  • Mira Ennen

   Jaaaa dat weet ik nog, altijd drama dat dunne haar van ons he ?

   januari 2, 2019 at 1:41 pm Reply
 • Marloes

  Leuke winactie! ? ik heb hetzelfde probleem als jij, mega dun en weinig haar en word hier steeds onzekerder over. Ik hoop dat deze supplementen me daarmee kunnen helpen! Ik volg je natuurlijk al lang op instagram ?

  januari 2, 2019 at 1:46 pm Reply
 • Sabrina

  Dit zou ik heel graag willen testen! Ik kamp al jaren met haarverlies. Niet het einde van de wereld maar wel erg vervelend als vrouw. Ik volg je al op instagram!

  januari 2, 2019 at 2:19 pm Reply
 • Indiana

  Ik had een dik bos haar maar sinds kort heb ik veel haarverlies en broos haar ! mama heeft dus ook daarom lijkt het mij leuk om dit eens uit te proberen en dus mee te doen met deze fijne winactie ?❤??

  januari 2, 2019 at 2:21 pm Reply
  • Mariëlla

   Geldt deze post nog? Ik zou dolgraag meedoen. TGV van een longembolie en TIA moet ik de rest van mijn leven bloedverdunners gebruiken. Ik heb al fijn dun gaat van mezelf maar nu valt het met plukken tegelijk uit! Als het zo doorgaat wordt ik echt kaal. Als vrouw vindt ik dat vreselijk.
   Groetjes, Mariëlla

   augustus 20, 2019 at 10:54 am Reply
 • Elke Beyers

  Ik zou graag willen winnen omdat ik sowieso ook al fijn haar heb. Op 16 oktober ben ik geopereerd aan men schildklier en is deze er uit gehaald. Dit heeft een groot effect gehad op mijn lichaam, waaronder mijn haar. Ik heb veel haaruitval. Mijn haar is ook nog dunner geworden. Echt jammer en lastig, ik heb vooraan ook echt kale plekken. Dus zou dolgraag deze producten mee uittesten! Het is het proberen waard en zou me veel beter voelen. Ik duim alvast!

  januari 2, 2019 at 5:18 pm Reply
 • Elke Beyers

  Ik zou graag willen winnen omdat ik sowieso ook al fijn haar heb. Op 16 oktober ben ik geopereerd aan men schildklier en is deze er uit gehaald. Dit heeft een groot effect gehad op mijn lichaam, waaronder mijn haar. Ik heb veel haaruitval. Mijn haar is ook nog dunner geworden. Echt jammer en lastig, ik heb vooraan ook echt kale plekken. Dus zou dolgraag deze producten mee uittesten! Het is het proberen waard en zou me veel beter voelen. Ik duim alvast!

  januari 2, 2019 at 5:18 pm Reply
 • Solane

  Ikzelf heb erg dun haar. Het is een ramp om het goed in een staart etc. te krijgen dus draag het altijd los. Dit losse haar begint te vervelen, en wil dus graag op zoek naar een manier om dit te veranderen. Ik hoop dat de viviscal set mij hierbij kan helpen

  januari 2, 2019 at 5:31 pm Reply
 • Sonja Van de Sande

  Ik wil graag een poging wagen, mijn haar is mede door de overgang dun en futloos, maar ik zie vooral veel uitval.
  Ben heel benieuwd naar een vervolg op dit artikel.

  januari 2, 2019 at 5:40 pm Reply
 • Willeke

  Ik doe mee!!.ben hier echt heel benieuwd naar en mijn haar kan na mijn zwangerschappen wel een oppepper gebruiken.

  januari 2, 2019 at 6:57 pm Reply
 • Nadine

  Ik doe graag mee!

  januari 2, 2019 at 7:52 pm Reply
 • Sarah

  Ik zou graag dit superleuke pakket willen winnen omdat mijn haar dat zeker zou kunnen gebruiken. Hopelijk zorgt het voor die mooie dikke paardestaart waar we allemaal van dromen❤️.

  januari 2, 2019 at 8:25 pm Reply
 • Anita H.

  Niet goedkoop dit spul en ik ben ook wel een beetje sceptisch. Maar als ik dit mag testen het werkt, dan word ik vaste klant. Ik heb er best wat voor over om een mooie haardos te krijgen en te houden. Enige ijdelheid is mij niet bepaald vreemd. Door ziekte en medicijngebruik is mijn haar in de loop der jaren wel wat dunner geworden. En leeftijd speelt natuurlijk ook nog een rol.

  januari 4, 2019 at 10:16 pm Reply
  • Janneke

   Misschien goed om te weten dat medicijnen onder andere zorgen voor een verminderde opname dan wel verhoogde uitscheiding van vitaminen en mineralen. En bij veel moderne ziektes spelen het voedingspatroon, insulineresidentie en tekorten aan voedingsstoffen een rol. Denk dat het niet zozeer de leeftijd is maar wat je met je lichaam doet en met het vorderen van de leeftijd vaak meer voedingstekorten. Zelf in de overgang maar juist wat voller haar met bepaalde supplementen.

   januari 6, 2019 at 7:54 am Reply
 • Zialovesbeautyart

  Wat leuk! Ik ben onwijs kieskeurig als het gaat om mijn haar, maar dit klinkt onwijs goed! Dus ik doe graag mee! ♥️

  januari 5, 2019 at 3:00 am Reply
 • Zialovesbeautyart

  Wat leuk! Ik ben onwijs kieskeurig als het gaat om mijn haar, maar dit klinkt echt goed! Dus ik doe graag mee! Dankjewel! ♥️

  januari 5, 2019 at 3:02 am Reply
 • Diana

  Heb sinds kort eczeem op mijn hoofd door stress heb inmiddels medicatie daarvoor maar mijn haar is erg dun geworden door haaruitval dus ik kan alle beetjes hulp gebruiken want ik ben als te dood dat ik kaal wordt

  januari 5, 2019 at 4:32 pm Reply
 • miranda van klaveren

  nee doe graag mee hoop dat het helpt

  januari 5, 2019 at 10:24 pm Reply
 • Janneke

  Zo’n voedingssupplement kan wel helpen om het van binnenuit aan te pakken maar ik zou toch beginnen bij de basis; goede voeding. Langzame koolhydraten combineren met eiwit, vet en vezels helpt om je bloedsuikerspiegel stabiel te houden. Daarnaast vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren die de insulinegevoeligheid helpen te verbeteren. In zo’n supplement zitten wel belangrijke stofjes maar daarnaast misschien nog wat extra’s, zoals een B-complex en zink. Eventueel medicijngebruik, waaronder ook de pil, zorgt voor een verminderde opname dan wel verhoogde uitscheiding van voedingsstoffen. Ook teveel omzetting van testosteron in DHT kan zorgen voor minder haar. Gebruik de laatste tijd d chiro inositol en een preparaat met zaagpalm en mariadistel. Heb nu voller haar. Ook maca, wat goed is voor je hormonen, kan de haarkwaliteit verbeteren.

  januari 6, 2019 at 7:50 am Reply
 • Nadine Rozeman

  ik doe graag mee en ik heb op facebook de pagina geliked. Mocht ik winnen dan verdeel ik dit met mijn vrienden/vriendinnen.

  januari 6, 2019 at 8:50 am Reply
 • Tamara roos-Roosen

  Ik doe graag mee!. Toen ik het woord “haargroei” al las was ik vol belangstelling.
  Vroeger had ik een hele dikke bos krullen en groeide mijn haar als kool, maar nu…
  Haar is echt een stuk dunner geworden en ik heb het idee dat mijn haren bijna niet meer groeien!.
  Ik zou zo graag weer eens net als vroeger een dikke springende bos krullen willen hebben.
  Gelukkig heb ik nog wel “lange haren”, maar een stukje langer zou ik wel weer eens fijn vinden.
  Ben zeer benieuwd of de viviscal supplementen werken en zou ze graag willen proberen.

  januari 6, 2019 at 9:15 am Reply
 • Mendy Bruggink

  Mijn haar heeft veel te verduren gehad met al het blonderen. Het kan wel wat extra verzorging gebruiken. Ben benieuwd hoe dit werkt.

  januari 6, 2019 at 11:13 am Reply
 • Michelle

  Ik zou echt super graag willen winnen aangezien mijn haar zwak en dun is en ik beginnende kale plekken heb op mijn hoofdhuid. Gelukkig vallen die nog niet heel erg op maar ik voel me er wel echt onzeker over en ik hoop dat als ik dit pakket win dat mij helpt. Ik volg je op instagram via mijn account: momoiromitchi

  januari 6, 2019 at 11:41 am Reply
 • WNijssen

  Ik heb altijd heel dik haar gehad dat was mijn trots! Maar door medicijnen en operaties is het echt een stuk dunner geworden, ik loot echt onwijs graag mee om te ervaren wat dit middel voor mijn haar doet!

  januari 6, 2019 at 11:54 am Reply
 • janneke

  ik doe graag mee

  januari 6, 2019 at 12:00 pm Reply
 • Anneliese de Waal

  Ik doe heel graag mee, zou het graag willen proberen.

  Groetjes Anneliese

  januari 6, 2019 at 2:22 pm Reply
 • Frederieke Brands

  Ik doe heel graag mee! Mijn haar kan wel een boost gebruiken!

  januari 6, 2019 at 3:31 pm Reply
 • Anita te Gussinklo

  Met het wisselen van de seizoenen wil ik nog wel eens een kuurtje doen voor Hair, nail, skin.
  Ik ben benieuwd naar de resultaten en doe graag mee.

  januari 6, 2019 at 5:57 pm Reply
 • Els

  Ik wil heel graag een setje winnen voor een vriendin van mijn sportclub. Ze heeft echt extreem dun haar en ik gun haar de kans dat het werkt. Ze wordt binnenkort 28.

  januari 6, 2019 at 6:38 pm Reply
 • Danielle

  Oh ik zou graag meedoen! Mijn haar is in de winter vaak pluizig en kan wel een goede boost gebruiken!

  januari 6, 2019 at 7:54 pm Reply
 • Marian Zw

  Ik wil heel graag meedoen, mijn haar wordt ook steeds dunner en ook ik heb kale plekjes…stress denk de HA. Ik hoop dat deze supplementen het toch iets kunnen verbeteren

  januari 7, 2019 at 12:37 am Reply
 • wilmsen anita

  Mijn haar heeft wel een opkikker nodig na de menopauze

  januari 7, 2019 at 6:58 am Reply
 • El de Jong

  Ik doe heel graag mee. Ik zou super blij zijn met wat dikker/voller haar. Vooral omdat ik het ook verf en nu (na de overgang) het toch helaas veel dunner is geworden en sneller uitvalt.

  januari 7, 2019 at 1:09 pm Reply
 • Angelique Hendriks-op den velde

  Ben al drie jaar bezig om mijn haar via een “pittig kort kapsel”naar een sjieke halflange bob te laten groeien.
  Maar dat valt nog niet mee.
  Telkens moet er weer een stuk af omdat het er niet gezond uit ziet.
  Via Google kwam ik bij jouw blog uit.
  Gelezen en dit lijkt mij wel wat 🙂
  Dus loot ik graag mee (heb je FB geliked )

  januari 7, 2019 at 1:16 pm Reply
 • Tessey Geurds

  Heel benieuwd of dit helpt!! zou fantastisch zijn als ik dit win en m ijn haar eindelijk ook wat dikker en voller wordt!! 🙂 Succes met uitproberen!

  januari 7, 2019 at 1:47 pm Reply
 • Sabine ypenga

  Ik maak erg graag kans!

  januari 7, 2019 at 2:00 pm Reply
 • Nienke V.

  Ik hoop heel erg dat dit voor je werkt!
  Zelf krijg ik steeds meer haaruitval en wordt mijn haar broos. Ik heb gelukkig vrij veel haar, waardoor het nog niet toont, maar ik draag het eigenlijk nooit meer los omdat ik dan echt overal haren achterlaat.
  Ik zou dit graag proberen voor gezonder haar.

  januari 7, 2019 at 4:40 pm Reply
 • Sophie

  Ik doe graag mee! Ooit had ik een dikke bos krullen, maar daar is helaas niet veel van over. Het is dun, broos, futloos, droog en het hangt. Ik word er ongelukkig en onzeker van en probeer van alles om er nog wat van te maken (krultang, elke dag conditioner, vreselijk dure oliën en maskers, maar een dure krullenkapper geweest, etc.) maar niets helpt.
  Ben erg benieuwd of de viviscal pillen je helpen en zou ze zelf ook graag eens willen proberen!

  januari 7, 2019 at 9:31 pm Reply
 • CJM de Kok

  Jeetje ik hoop echt dat deze producten je haar weer wat voller en glanzender krijgen zodat je wat zekerder over je haar wordt, ik heb 2 weken geleden mijn haar tot net boven mijn schouders laten knippen, omdat mijn haar ook zo dun was geworden de afgelopen jaren en met pijn in mijn hart de lange plukken op de grond zien belanden en nu ziet het er wel weer wat voller en gezonder uit, maar idd het zelfvertrouwen hierbij is het allerbelangrijkst. Ik zou ook graag deze producten willen gebruiken en testen en hopelijk weer wat voller en sterker haar hiermee creëren.

  januari 9, 2019 at 6:43 am Reply
 • Marloes de Weijs

  Ik doe ook graag mee! 🙂

  januari 13, 2019 at 9:55 pm Reply
 • wilmsen anita

  Ik doe graag mee

  februari 11, 2019 at 7:40 am Reply
  • Mira Ennen

   Hoi Anita, dit is helaas een oude winactie:)

   februari 11, 2019 at 9:37 am Reply
 • wilmsen anita

  Ik zou graag hebben dat mijn haar wat sterker word, ik doe graag mee

  februari 12, 2019 at 7:15 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.