Hair | Viviscal Max Strength Haargroei Supplementen: Eindoordeel

maart 15, 2019

Begin dit jaar kon je al mijn artikel lezen over de haargroeisupplementen van Viviscal. Ik begon toen met deze supplementen in de hoop mijn haar te verbeteren. Nu ik ze bijna drie maanden geslikt heb, vertel ik je graag hoe het bevallen is en welke resultaten ik heb gemerkt.


Viviscal in het kort

In het vorige artikel vertelde ik al uitgebreid wat Viviscal precies doet voor je haar. Kort gezegd pakken de supplementen je haar aan in de verschillende groeifases zodat het op meerdere gebieden verbeterd kan worden. Hierom is het belangrijk de supplementen drie maanden te gebruiken, zodat je haar alle fases doorlopen heeft.


Wat hoopte ik van Viviscal?

Ik hoopte het allermeest dat de missende strook haar in mijn nek terug ging groeien. Iets waar ik op hoopte maar niet op rekende omdat er voor kale plekken helaas geen wondermiddelen bestaan. Daarnaast hoopte ik op dikker haar en minder haarverlies.

Viviscal

Welke resultaten heb ik gemerkt?

Ik had vooraf foto´s gemaakt, echter zag ik op de na-foto´s eigenlijk geen verschil. De strook in mijn nek is niet terug gegroeid en mijn haar lijkt niet dikker. Waar ik wel héél duidelijk verschil in merk is haaruitval. Er zit geen hele bos haar meer in mijn borstel na gebruik en mijn schouders zitten niet meer onder de haren. Mijn haar valt dus duidelijk minder uit en daar ben ik al erg blij mee. Ik blijf Viviscal de komende maanden gebruiken en ben nog steeds positief. Iedereen heeft ander haar en het kan zo zijn dat ik na 4 of 5 maanden veel grotere verschillen ga merken. Ik maak over een maand weer foto´s en mochten er dan verschillen te zien zijn, update ik dit artikel.

Waar vind ik Viviscal?

Als je meer wilt weten over Viviscal kun je het beste www.viviscal.nl bezoeken, hier vind je zeer uitgebreide informatie over de producten en kun je alles bestellen. Voor 3 maanden supplementen betaal je €99,90. Met de code ¨MiraViviscal10¨ krijg je sowieso 10% korting en gratis verzending.

Gebruik jij supplementen voor je haar?

*Dit artikel betreft een samenwerking.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

3 Comments

 • Mariska

  Had er meer van gehoopt maar minder haaruitval scheelt al wat!

  maart 15, 2019 at 12:30 pm Reply
 • Mariska

  Minder haaruitval is natuurlijk al mooi meegenomen, maar ietwat dikker haar is ook altijd fijn.

  maart 17, 2019 at 9:31 am Reply
 • mm

  minder haaruitval een dikker haar

  april 5, 2019 at 3:34 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.