Hair | TONI&GUY Hair Meet Wardrobe Droogshampoo

februari 12, 2015
Perspakketjes zijn altijd leuk maar als het één van mijn favoriete merken blijkt te zijn kan mijn dag niet meer stuk. Vorige week kreeg ik een heel fijn pakketje van TONI&GUY met de nieuwe droogshampoos er in.
Toni komt met twee nieuwe droogshampoos waarmee je ook nog eens makkelijk een hip kapsel tevoorschijn tovert. Droogshampoos zijn niet alleen meer voor de dagen dat je haar net niet meer kan maar zijn ook super geschikt als styling product. Er is een variant voor volume en een variant voor textuur. Met hoge verwachtingen ging ik aan het testen!
Casual Matt Texture
Voor een speelse en nonchalante look.
Ik heb natuurlijk kort haar dus het testen had beter gekund maar deze is toch zeker mijn favoriet! Na het sprayen heeft je haar inderdaad enorm veel textuur wat stylen makkelijker maakt. Ook het matte effect is super dit zorgt er nog meer voor dat je haar niet vet lijkt terwijl het het eigenlijk wel is. Een klein minpuntje; zorg dat mensen alleen naar je haar kijken en er niet aan voelen, het is enorm stroef;) Je haar blijft de hele dag goed zitten en ik kan niet wachten om deze te gaan gebruiken als mijn haar wat langer is. Denk beachy en wavey haar, leuk leuk leuk!
Glamour Sky High Volume
Voor heel veel volume en luchtig haar.
Deze lijkt me geweldig als je lange haren hebt, ik stel me grote springende krullen voor. Helaas ben ik niet gezegend met lang haar maar ik heb ‘m natuurlijk wel geprobeerd. Voor zover ik het kon testen zit het ook met het effect van deze spray goed, ideaal voor mensen met dun haar!
Ik was verrast want ik was een van de mensen die droogshampoo alleen maar gebruikte om het wassen nog een dagje uit te stellen. Toni heeft bewezen dat droogshampoo ook écht als stylingproduct gebruikt kan worden, ik ben fan!
Je vind deze toppertjes onder andere bij de drogist voor €11,99.
Gebruiken jullie droogshampoo al als styling?
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb ter review.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.