Hair | Primark Pink Grapefruit & Mandarin Shampoo en Conditioner

mei 21, 2018

 Ik koop niet veel producten zelf maar voor dingen met de geur van grapefruit heb ik een enorm zwak, als je daar ook nog eens mandarijn aan toevoegdt dan ben ik helemaal om. Bij de Primark spotte ik deze twee flessen voor (ik geloof) €3 per stuk en ondanks dat ik totaal geen haar producten nodig had, kon ik ze niet weerstaan. Ik testte ze uiteraard even uit en vertel jullie er graag wat meer over.

Qua ingredienten kan ik jullie weinig vertellen, de producten zijn qua inhoud vrij basic en niet vrij van ¨zooi¨ om het zo maar even te noemen. De verpakkingen krijgen van mij echt ¨douze points¨ (ik zit nog een beetje in de songfestivalvibe merk ik). Ik vind ze heel luxe ogen en ze doen me denken aan de verpakkingen van &Other Stories, mooi gedaan Primark!

De shampoo heeft dus de geur van grapefruit en mandarijn en zou verfrissend en verkwikkend zijn, ik ben benieuwd.


De geur had ik in de winkel al geroken bij een tester en ook bij het wassen van mijn haar wordt ik instant gelukkig van deze geur. Ik ruik vooral grapefruit met een klein vleugje mandarijn, echt heerlijk. De geur is goed aanwezig en geeft je een zomers en fris gevoel. Verder valt de kwaliteit qua wassen me niks tegen; de shampoo schuimt lekker en mijn haar voelt schoon en zacht. Geen bijzondere effecten verder, maar goed, dat wordt ook niet beloofd. Prima shampoo dus die ik voor de geur absoluut zou aanraden, als je haar wat meer zorg nodig heeft zou ik ´m alleen wel afwisselen met een meer verzorgende shampoo met bij voorkeur natuurlijke ingrediënten.


Ook de conditioner valt niet tegen. Mijn haar zat na het wassen flink in de klit en met een flinke dot conditioner en een beetje kammen met mijn handen is dit zo opgelost. Voor mijn gevoel geen hele voedende conditioner, dus ik zou ´m afwisselen maar hij werkt prima. Qua geur ruik ik tussen de shampoo en de conditioner niet echt verschillen.


Echt leuke en mooie producten van Primark die je absoluut geweldig gaat vinden als je, net als ik, van grapefruit houdt. Mijn haar kwam na gebruik van deze twee producten eigenlijk niks te kort (ik gebruik ze om en om met producten gericht op voeding en herstel) en als ik beweeg, komt er een vleugje grapefruit vrij, zo lekker! Het enige nadeel vind ik dat de flessen vrij groot zijn voor een pompdop; het lukt met niet om met de ene hand de fles vast te houden en met de andere hand te pompen. Ik moet dus altijd de fles op de vloer zetten of op de kraan balanceren, niet heel praktisch.

Ik zag van deze lijn ook flink wat andere producten zoals reinigingsdoekjes en shower jelly, zo leuk! Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken of er wat voor je bij zit:).
Hou jij ook zo van grapefruit?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.