Hair | Lavera Mango Avocado Colour & Shine Conditioner

november 22, 2015
Ondanks dat ik redelijk trouw ben aan mijn haarproducten vind ik het toch leuk om af en toe iets anders uit te proberen. Een conditoner met mango en avocado, beide behoren tot mijn favorieten, kon ik niet weerstaan natuurlijk! Ik heb trouwens een beetje een gek trucje om conditioner te testen, ben benieuwd of ik de enige ben..

Lavera gebruikt zo veel mogelijk producten van biologische afkomst en richt zich op hoge kwaliteit maar ook op verdraagzaamheid. Er worden geen synthetische kleurstoffen en geurstoffen gebruikt en er wordt niks op dieren getest. Lavera onderscheid zich voor mij doordat het een van de meest betaalbare natuurlijke merken is, lekker toegankelijk voor iedereen dus.
Dit product is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar, ik ben met mijn geblondeerde koppie dus het ideale testpersoon. Mango-extracten beschermen je neppe kleurtje tegen verkleuring door zonlicht en zorgen voor een mooie glans. Ook de structuur van je haar wordt verbeterd en het is makkelijker te doorkammen.
Omdat mijn haar heel erg blond is en best wel nep ben ik altijd een beetje voorzichtig met haarproducten. Voor conditioner heb ik een zelf bedacht trucje die voor mij prima werkt. Ik smeer de conditioner altijd eerst even op mijn scheenbeen, die huid is namelijk erg droog, zeker in de winter. Als de huid na een halfuurtje zacht aanvoelt en glanst dan mag de conditioner door naar de volgende ronde; mee in de douche. Als mijn huid nog steeds droog is of geïrriteerd dan gaat de conditioner naar iemand die ik niet aardig vind. Deze truc werkt voor mij écht prima, een conditioner die niks voor mijn huid doet werkt ook echt niet voor mijn droge haarpunten.

Deze conditioner overleefde de huidtest en ging gezellig mee naar de douche waar we erg veel plezier gehad hebben samen. De geur, jeetje, die is zo lekker! Een combi van mango, avocado en citrus, echt genieten en alleen al hierom zou ik ‘m willen blijven gebruiken. Verder doet ‘ie prima zijn werk; mijn haar glanst leuk en is makkelijk doorkambaar, verder merk ik geen rigoureuze veranderingen maar hij is gewoon fijn. Zeker voor het kleine prijsje vind ik dit een absolute aanrader. Ik kon ‘m bij Solobiomooi niet meer los vinden maar voor een combi met shampoo en haarkuur betaal je €11,95.

Dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb ter review.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.