Hair | John Frieda Frizz Ease Perfect Finish Polishing Serum

juni 28, 2016
Als ik de juiste producten gebruik valt het allemaal reuze mee met de droogheid van mijn haar, ondanks dat ik het blondeer. Wel is het na het wassen altijd wat pluizig en dan vind ik het altijd fijn om er een olie in te smeren. Ik dacht dat ik een olie mee nam van John Frieda maar het blijkt een serum (best olie-achtig) te zijn. Ik besloot eens van mijn vaste ritueel af te wijken en dit maar te gaan proberen nu ‘ie toch in huis was en vertel jullie graag hoe dat bevallen is.

De Friss Ease lijn is bedoelt om pluizig haar tegen te gaan maar verzorgd ook je haar en laat het mooi glanzen, zonder dat het vettig lijkt.Het serum legt een beschermlaagje om je haar een, dit maakt het geschikt voor gebruik met een stijl- of krultang maar zorgt er ook voor dat je haar op vakantie, op het strand bijvoorbeeld, minder snel uitdroogt. Op mijn handen voelt het serum een piep klein beetje olie-achtig aan maar vooral heel licht en verzorgend, de siliconen zijn wel duidelijk aanwezig (dit merk je aan het gladde gevoel) maar ik heb daar zelf niet heel veel problemen mee.
In de praktijk gebruik ik het serum om de pluis een beetje weg te werken en wil ik dus niet dat mijn haar vettig lijkt en dat bevalt prima. Officieel hoor je het product in droog haar aan te brengen, ik doe het als het nog een klein beetje vochtig is. De pluisjes verdwijnen goed en mijn haar lijkt niet vet, het glanst wel mooi en de kleine droge puntjes lijken gezonder. Ondanks dat ik deze mee nam met een olie in gedachten heb ik nu een heel fijn product ontdekt die ik zeker nog een keer zou aanschaffen. Je vind ‘m bij de drogist voor €14,23, dit lijkt vrij prijzig maar je hebt echt maar een drupje nodig voor je haar én John Frieda  is zeer regelmatig in de aanbieding!
Lees ook:
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.