Hair | John Frieda Beach Blonde Purifying Shampoo & Detangling Conditioner

juli 4, 2015
Het is zomer! In Nederland kan dat ook zo weer over zijn maar voor nu geniet ik in ieder geval volop. Mocht het volgende week al weer herfst zijn dan heb ik ieder geval deze zomerse haarverzorging nog;) Deze lijn verzorgt je haar en geeft het textuur en een matte finish, alsof je een dagje naar het strand bent geweest, maar dan zonder de vettigheid.

Met de Beach Blonde producten kun je het hele jaar door een nonchalante beachlook creëren, anders dan de naam doet vermoeden zijn de producten ook geschikt voor andere haarkleuren. Mijn haar is mega dun en van textuur heeft het nog nooit gehoord, ik was dan ook erg enthousiast om deze twee textuurboosters te gaan proberen. Toen ik las dat er een frisse munt-citrus geur beloofd werd kon ik mijn geluk niet op, hihi;) Ik gebruik momenteel de Virgin Mojito lijn van The Body Shop, dus deze producten sluiten daar qua geur mooi op aan.

Cool Dip Purifying Shampoo €9,14
Je haar word mild gereinigd en de shampoo voegt textuur toe aan je haar, hierdoor zul je het later makkelijker in model kunnen brengen. De geur vind ik geweldig,het feit dat het vannacht voor mijn gevoel 40 graden was draagt daar ook aan bij. Mijn hoofdhuid en haren voelen verkoeld, fris en schoon aan. Van de textuur lijk ik in eerste instantie nog weinig te merken maar de shampoo schuimt lekker en is fijn in gebruik.

Smooth Seas Detangling Conditioner €9,14
Je haar word gevoed zonder het te verzwaren, ontklit en verfrist. Wederom word er een vleugje textuur en een frisse geur beloofd. Lekkere dikke substantie die fijn verdeelt over het haar. Hij ontklit bij mij net als een gemiddelde andere conditioner maar de geur is wederom heerlijk. Ook hier lijk ik nog weinig te merken van de beloofde beachy textuur.
Als mijn haar later langzaam een beetje op begint te drogen is het ineens toch stugger dan normaal. Geen vervelend droog stug haar, maar handelbaar en dikker haar, zo fijn! De ideale middenweg tussen stug en glad maar enorm veel textuur ervaar ik zelf niet.
De geur is top, lekker fris met de munt wat overheersend maar dat maakt ‘m echt verkoelend. Aanrader, en zeker voor de komende hete zomerdagen!
Wat is jouw favoriete shampoo?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.