Hair | Gratis je haar laten kleuren en stylen? Dat kan tijdens Hair Fashion Night 2018!

mei 23, 2018

Toe aan een gratis haar make-over én een avondje uit? Dan is Hair Fashion Night vast iets voor jou! Tijdens deze feestelijke avond kun je bij heel veel salons terecht voor een mooie haar make-over, helemaal gratis! Ik vertel je er graag wat meer over en heb een linkje waarmee je direct kunt kijken (en boeken) of er ook een deelnemende salon bij jou in de buurt zit!

Op 8 juni aanstaande is het voor de derde keer Hair Fashion Night en organiseert L´Oréal Professionel samen met haar partnersalons (wereldwijd) een inspirerende avond vol fashion- en haarinspiratie. Iedereen kan een color & style sessie boeken bij een partnersalon naar keuze, je krijgt dan gratis een toffe make-over waarmee je super stylish de Hair Fashion Night in gaat! Via deze website van L´Oréal kun je de locaties bekijken en meteen een sessie boeken.

L´Oréal belooft er een tof feestje van te maken en lanceert tevens de nieuwe 1-day was out kleuring die niet af geeft. Mocht je een van de nieuwe kleuren lekker safe thuis willen testen? Via de Style My Hair app (IOS én Android) kun je door middel van je camera verschillende haarkleuren op jezelf proberen. Ik heb dit uiteraard even gedaan en ben vooral tot de conclusie gekomen dat blauw niet echt bij me past;).

Mocht je een sessie gaan boeken dan wens ik je veel plezier en natuurlijk ben ik benieuwd naar jullie nieuwe kapsels! Ik ga zelf wellicht ook voor een nieuwe coupe en zal die dan zeker met jullie delen via Instastories.
Ga jij naar Hair Fashion Night?

*Dit artikel betreft een samenwerking.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.