Hair | Batiste Wild Droogshampoo

september 25, 2015
Ik ben verslaafd aan droogshampoo, dol op Batiste en heb een zwak voor panterprintjes. Een droogshampoo van Batiste mét panterprint heeft voor mij dan ook veel weg van het ideale product, ik probeerde ‘m uit!

Toen ik het persbericht kreeg dacht ik “huh, deze bestond toch al?”, schijnbaar heb ik ‘m in het buitenland een keer gezien want volgens het persbericht is het toch echt een nieuw product. Batiste is al 3 jaar de het populairste merk qua droogshampoos in de UK, ook in Nederland is het merk populair en ik heb al een aantal varianten met veel plezier gebruikt.
De Wild variant is voor groots uitziend haar dat schoon en fris aan voelt. Al onderzoekend kwam ik er achter waarom ik deze variant ken; hij is ooit uitgebracht als limited edition maar nu dus in het vaste assortiment. De droogshampoo heeft een uitdagende geur met een topnoot van kokos, bloemige middennoten en basisnoten van musk, vanille en hout.
Ik kan meteen verklappen dat ik van de geur weinig merk, ik vind ‘m gewoon naar droogshampoo ruiken en niet echt anders dan andere varianten.
 Ik ben vast niet de enige die steeds vaker leest over hoe slecht je haren wassen wel niet is. “Vroeger” waste ik mijn haar iedere dag, vorig jaar om de dag en de afgelopen maanden lukt het me om met behulp van droogshampoo maar één keer in de 3 dagen te wassen. Ik merk dat mijn haar gezonder is en sowieso scheelt het een hoop werk en gedoe om minder te wassen.
De droogshampoo zorgt zeker voor volume en textuur en frist je haar lekker op, het is alleen geen favoriet. Een nadeel bij dit product vind ik dat je snel te veel gebruikt waardoor je haar een witte waas krijgt, afgeeft en stug aanvoelt. Bij het gebruiken is het dus belangrijk om absoluut niet te veel te sprayen en afstand tot je haar te houden, hou je je aan die regels dan werkt ‘ie prima.
Bij andere varianten van Batiste rook ik wel meer een bijzondere geur, jammer dat ik dat hier niet ruik. Verder doet ‘ie prima zijn werk en de verpakking is natuurlijk geweldig;)
Je vind Batiste Wild bij onder andere Kruidvat voor €4,89.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.