Hair | Batiste Mini Droogshampoo Blush & Tropical

april 6, 2016
Droogshampoo is al jaren een van mijn beste vrienden en er gaan dan ook flink wat bussen doorheen. Ook op vakantie zeul ik altijd een bus mee en soms zelf naar school als ik zo’n dag heb dat het allemaal niet wilt met mijn haar. Batiste komt nu met mini varianten van de populaire droogshampoos “Blush” en “Tropical. Ideale mini verpakkingen voor thuis, op een festival of een weekendje weg.

Batiste is in de UK al een aantal jaar de meest populaire droogshampoo en dat is wat mij betreft geheel terecht. Ik vind het een van de meest fijne merken en ik heb toch best wel veel varianten en merken geprobeerd. “Blush” kende ik al, “Tropical” nog niet.

“Blush” is een vrouwelijke droogshampoo met een bloemige geur. De geur is heel subtiel aanwezig en ik vind ‘m ietsje muffig. Qua werking vind ik ‘m fantastisch!
“Tropical” heeft een zomerse geur en geeft fijn wat volume en textuur aan je haar. Deze heeft direct mijn hart (haar) verovert en is mijn nieuwe favoriet. Ik vind de kokosgeur zeer subtiel en daardoor erg lekker!

Absolute aanraders, al is het maar omdat ze zo makkelijk zijn! Hopelijk komen er veel zomerse festivals en fijne weekendjes weg aan om deze te gaan gebruiken. Je vind de mini’s vanaf volgende week voor €1,99 bij Etos, Kruidvat en Trekpleister. Vanaf nu zijn ze online al te koop bij Douglas, hier zijn ze nu trouwens in de aanbieding voor wel €1,95;)
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.