Hair | Andrélon Droogshampoos

augustus 23, 2015
Droogshampoo is een product waar ik absoluut niet zonder kan, ik gebruik het meerdere malen per week en heb zo’n beetje alle varianten die in Nederland te krijgen zijn al eens geprobeerd. Andrélon stopte onlangs haar droogshampoos in een nieuw jasje, tijd voor een paar reviews dus!

Ik had alle varianten al eens geprobeerd maar nog nooit over geschreven. Als ik een product gebruik om te reviewen kijk ik er toch anders naar en ben ik wat kritischer dan normaal.

Ik probeerde voor dit artikel de 3 varianten:
– Langer fris
– Zomerblond
– Verrassend volume
Droogshampoo absorbeert vet en vuil en zorgt er voor dat je haar schoner oogt en schoner aan voelt, hiermee kun je een wasbeurt nog even uitstellen, ik vind het zo ideaal!
Langer fris geeft een schoon en puur gevoel en is verrijkt met groene thee extract. Zomerblond is speciaal voor blondines, het voorkomt dat je haar vet word en een donkere gloed krijgt. Verrassend volume geeft je haar textuur en zorgt dat het beter in model blijft.
Langer fris is eigenlijk de enige variant waar ik niet weg van ben. Op een of andere manier word mijn haar er erg stug van en vind ik het niet schoon genoeg aanvoelen in vergelijking met de andere varianten. Zomerblond vind ik heel prettig, die koop ik zelf ook vaak. Ik ben dol op mijn blonde kleurtje en dit product zorgt inderdaad dat het niet donkerder lijkt als het wat vettig word. Verrassend volume geeft op een prettige manier wat textuur en is mijn favoriet. Mijn haar lijkt veel beter te vallen, voelt prettig aan en blijft goed zitten.
Je vind alle 3 de varianten onder andere bij Etos voor €4,99.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.