etos haarproducten

Hair | Etos Haarproducten

april 12, 2018
Het is alweer een tijdje geleden dat ik deze Etos haarproducten fotografeerde aangezien ik ze al een tijdje aan het testen ben. Zoals jullie wellicht wel weten ben ik niet van nature blond en is het bij blonderen extra belangrijk om je haar goed te verzorgen. De afgelopen tijd probeerde ik dus deze drie producten van Etos, speciaal om mijn blonde coupe mooi glanzend te houden.

Etos Haarproducten

Begin maart kreeg ik de Etos Friends box met daarin dit keer producten die speciaal afgestemd waren op mijn haartype, ik kreeg drie producten uit twee verschillende lijnen:
– Repair Shampoo €1,99
– Oil & Care Conditioner €1,99
– Repair Masker €2,99
Alle drie producten die ik zelf ook uit zou kiezen en stuk voor stuk zeer betaalbaar!

 

Repair Shampoo €1,99/250ml

Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor droog en beschadigd haar. De formule is voedend en bevat keratine en provitamine B5 waardoor je haart sterker, glanzender en gezonder wordt. De shampoo is verrijkt met proteïne wat er voor zorgt dat je haar minder snel breekt en over het algemeen sterker wordt.
Qua geur een neutrale, maar lekkere geur, niks mis mee maar ook niks bijzonders. Bij het wassen schuimt de shampoo goed en wordt mijn haar lekker zacht. Niet zo zacht dat ik het met mijn vingers kan doorkammen maar gewoon zacht en schoon.

 

Oil & Care Conditioner €1,99/250ml

Na het wassen gebruik ik uiteraard een conditioner, dit keer deze uit de Oil & Care lijn die intensief voedt en mijn haar zou moeten beschermen tegen uitdrogen. Na gebruik zou mijn haar zacht en gezond moeten aanvoelen en minder pluizig zijn.
Qua geur net als de shampoo neutraal maar prima. De conditioner laat zich makkelijk verdelen over het haar en maakt het extreem zacht. Klitten verdwijnen onder de douche al, dat vind ik altijd prettig omdat na kammen bij klitten altijd voor veel uitval en gebroken haren zorgt. In eerste instantie merkte ik qua pluizen niet echt effect maar na meerdere malen gebruiken begon het me toch op de vallen dat mijn haar minder pluizig is geworden, fijn.

 

etos haarproducten

Repair Masker €2,99/250ml

En een masker kan uiteraard ook niet ontbreken aan mijn haarroutine, deze breng ik vaak voor het wassen aan, echter kun je deze ook in plaats van een conditioner gebruik. Het masker geeft je met provitamine B5 nog even een extra repair-boost waardoor je haar zijdezacht wordt.
Qua geur weer niks bijzonders te melden, de producten ruiken alle drie vrijwel hetzelfde. De structuur van het masker voelt net wat dikker en vetter aan dan die van de conditioner en mijn haar wordt hier echt extreem glad en zacht van. Zeer fijn masker waar mijn haar echt zienderogen van herstelt, iets wat ik niet verwacht had voor die €3.
etos haarproducten

Eindoordeel

Om eerlijk te zijn ben ik nooit fan geweest van goedkope shampoo omdat mijn haar gewoon best wel needy is. Deze Etos haarproducten bewijzen (wederom) dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, mijn haar gaat prima op deze lijn. Het oogt glad, zacht en glanzend en het voelt niet droog aan, ik heb niks te klagen. Zeer zeker aanraders dus deze drie producten, het masker springt er voor mij wel uit omdat ik die in gebruik echt het fijnst vind. Je vind alle drie de producten bij Etos in het vaste assortiment, uiteraard hebben ze ook allerlei producten voor andere haartypes.

Welk merk haarproducten gebruik jij graag? 

*De producten in deze review heb ik gekregen.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.