Batiste Nude

Hair | Batiste ¨Nude¨ Droogshampoo

juli 16, 2018

Inmiddels is het, als je hier vaker komt, vast geen nieuws dat ik fan ben van Batiste. Ik vind deze droogshampoo veruit de beste, en heb nog niks gevonden wat ik echt even fijn vind. Voor een review qua kwaliteit, ga je hier dus een vrij saai artikel aantreffen. Aan mijn bezoekersaantallen zie ik echter dat jullie toch altijd graag de Batiste nieuwtjes lezen, dus bij deze laat ik jullie graag even de nieuwe variant zien: Batiste Nude Droogshampoo.

De laatste paar versies van Batiste, waren gewoon de welbekende droogshampoos. Qua werking waren er geen speciale effecten, wel waren de geuren steeds anders. Zo ook bij Batiste Nude. Deze droogshampoo heeft de oude vertrouwde kwaliteit van Batiste en zorgt voor fris en volumineus haar.

Met droogshampoo kun je je haar gemakkelijk opfrissen tussen wasbeurten door, ideaal als je minder wilt wassen. Naast schoon haar zorgt Batiste ook voor meer volume en textuur, waardoor je haar beter zit en makkelijker te stylen is. Batiste Nude heeft een subtiele en lichte geur die goed past bij de zomer.


Voor wie niet bekend is met Batiste: dit mega populaire merk is al jaren de nummer 1 droogshampoo in de UK. Naast zeer effectief is Batiste Nude ook Vegan én niet getest op dieren. Ik benoem even specifiek deze geur omdat ik niet met zekerheid kan zeggen dat álle varianten van Batiste vegan zijn. Zelf ben ik fan geworden van het merk toen ik het zat was mijn haar bijna elke dag te wassen. Ik besloot nog maar één keer per week te wassen, en de rest te overbruggen met droogshampoo. Na een paar maanden was ik er achter dat dit toch echt het beste ging met Batiste. Mijn haar blijft dan fris, wordt niet te stug en blijft er ook gewoon schoon uit zien, ook als ik het 6 dagen achter elkaar gebruik. Ook prettig vind ik dat Batiste niet van die witte korreltjes achter laat in je haar, iets wat je bij veel andere merken wel ziet.


Batiste Nude is qua werking gewoon precies zoals ik de droogshampoo van Batiste ken: goed. De geur is licht, neutraal en subtiel, maar heeft een ¨ondertoon¨ die me niet heel erg aanspreekt. Hij is niet onaangenaam, maar ook niet echt lekker vind ik. Echt omschrijven vind ik bij deze geur lastig; ik zou gaan voor poederig met een warm vleugje. Geen reden om deze variant niet te gebruiken, maar ik zou ´m niet opnieuw kopen. De wat bloemige geuren van Batiste hebben dan toch eerder mijn voorkeur.


Voor mij qua geur dus geen favoriet, wel vind ik de verandering leuk omdat de laatste paar geuren allemaal vrij bloemig waren. Qua werking ben ik nog steeds een trouwe fan, iets wat vermoedelijk niet snel gaat veranderen. Je vindt Batiste Nude exclusief bij Kruidvat voor €5,49.
Wat is jouw favoriete droogshampoo?

*Het product in dit artikel heb ik gekregen.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

  • Nienke

    Ook batiste! Love, love, love dit merk.

    juli 16, 2018 at 11:07 am Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.