Balea Droogshampoo

Hair | Balea Droogshampoo net zo goed als Batiste?

juli 3, 2018

Regelmatig maken wij een tripje richting Duitsland voor de DM, Kaufland en goedkoop tanken. Inmiddels heb ik al wat vaste dingen ontdekt die bij DM véél goedkoper zijn dan in Nederland, zo scheelt mijn haarverf wel €10 per pakje! Naast mijn vaste producten vind ik het altijd leuk om wat mee te nemen om te testen. Ik ben fervent droogshampoo gebruiker en groot fan van Batiste. Deze Balea Droogshampoo is een stukje goedkoper en was benieuwd wat voor kwaliteit het zou zijn!

Balea Droogshampoo
Balea is het ¨huismerk¨ van de DM en is inmiddels redelijk bekend in Nederland door de zeer betaalbare producten die doorgaans van prima kwaliteit zijn. Ik gebruik áltijd Batiste omdat ik die gewoon simpelweg héél fijn vind, ze doen hun werk en laten geen witte korrels of stugge laagjes achter. Omdat er flink wat bussen droogshampoo doorheen gaan als je je haar maar één keer per week wast, vond ik het de moeite waard om deze betaalbare variant van €1,95 te proberen (Batiste ca.€5). Ik heb eerder wel goedkopere droogshampoos geprobeerd, maar om eerlijk te zijn was dat nooit echt een succes.


Qua productinformatie heb ik weinig te melden, het is gewoon een droogshampoo voor alle haartypen. Balea zegt je haar op te frissen en je haar een verzorgde look te geven, de formule is dermatologisch getest. Leuk en opvallend vind ik dat deze droogshampoo vegan is! De variant die ik meenam heeft de geur ¨Sweet Melon¨ én een hele gezellige zomerse verpakking. Ik ruik niet echt heel erg meloen in de geur, wel een hele lichte zoete geur maar veel speciaals is het niet. Vaak vind ik de geuren bij droogshampoo echt extreem subtiel, ik zou dus zelf eerder voor een mooie verpakking gaan dan op geur een variant uitkiezen.


Qua werking ben ik eigenlijk zeer positief verrast! Bij het sprayen had ik al nagenoeg geen witte waas, even met mijn handen door het haar en alles zag er weer fris en gewassen uit. Wat structuur betreft kreeg ik niet zo´n gekke stugge plaklaag die sommige droogshampoos wel geven maar gewoon een klein beetje structuur. Ik durf wel te zeggen dat ik deze héél dicht in de buurt vind komen van Batiste, waar Batiste een 9 krijgt, krijgt Balea toch echt een 8. Batiste blijft mijn nummer één, maar als ik geen aanbieding zie in de winkel en weet dat ik op korte termijn naar Duitsland ga, zou ik toch voor Balea gaan. Absoluut een hele goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer zeker een aanrader! Je vind de Balea Droogshampoo dus bij onder andere DM, één bus kost €1,95.
Heb jij nog aanraders van de DM?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.