Tony's Chocolonely Melk Passievrucht Yoghurt

Food | Tony’s Chocolonely Melk Passievrucht Yoghurt

mei 17, 2016
Ja ja, er is weer een nieuwe reep: Tony’s Chocolonely Melk Passievrucht Yoghurt. Nadat ik van de eerste hysterische gelukzalige schrik was bekomen moest er een plan gemaakt worden. Ik fietste naar Albert Heijn om ´m te kopen, inmiddels is er gefotografeerd, geproefd en deel ik mijn ervaring.

Tony’s Chocolonely Melk Passievrucht Yoghurt

Deze reep is weer een nieuwe estafettereep. Dat betekent dat ‘ie tot het einde van de zomer verkrijgbaar zal zijn, een winterse smaak neemt dan weer het stokje over. De reep bestaat uit melkchocolade, stukjes yoghurt en flintertjes passievrucht. Ik ben altijd blij als een nieuwe reep melkchocolade blijkt te zijn want andere varianten vind ik niet zo en het proeven moet wel leuk blijven natuurlijk. Verder ben ik dol op passievrucht en is Rittersport met yoghurt een favoriet, dit moest wel goed komen dus.

Hoe smaakt ´ie?

In de reep vind je kleine harde stukjes yoghurt en een soort minuscule oranje flintertjes die de passievruchtstukjes zullen zijn. De yoghurt is redelijk aanwezig en maakt de reep wat frisser. De passievrucht proef je niet continu maar als je eenmaal een stukje hebt dan is de smaak duidelijk aanwezig en ontzettend lekker. Mijn favorieten (nougat en popcorn/discodip) zijn nog niet overtroffen maar ik vind het een heerlijke zomerse reep, zeker een aanrader! Je vind ‘m bij Albert Heijn voor €3,19.

Heb jij ‘m al geproefd?

Dit artikel ziet er misschien iets anders uit dan je van Mira Tells gewend bent. Ik ben in maart 2018 overgegaan naar een nieuwe website en sindsdien bezig met ruim 1000 artikelen handmatig bijwerken en updaten. Wordt aan gewerkt dus 🙂

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.