Tompouce Paaseitjes

Food | Tompouce Paaseitjes

februari 16, 2018
Hema did it again. Na de roze tompoucepopcorn hebben ze nu het oude vertrouwde paaseitje in een Hema-jasje gegoten. De mega populaire, en door mij zeer geliefde, tompouce werd gecombineerd met een melkchocolade eitje. Ik moest Tompouce Paaseitjes uiteraard proberen en vertel jullie graag of de (hoge) verwachtingen waargemaakt zijn.

Tompouce Paaseitjes

Het zijn dus eitjes van melkchocolade gevuld met fondant en een crispvulling. Die crispvulling snap ik niet helemaal, misschien dat daarmee het krokante laagje van een tompouce ¨nagebootst¨ is? Crispy is anyway vaak een lekkere aanvulling en doet het qua smaak eigenlijk nooit verkeerd.

 

De binnenkant

De binnenkant vind ik verrassend leuk, dat is in ieder geval al iets. Deze kleuren doen me absoluut denken aan een tompouce. Ik proefde wel al meteen dat ik de ¨melkchocolade¨ wat aan de pure kant vind, ik durf het bijna geen melk meer te noemen. De chocolade is ook vrij donker en ik snap niet helemaal wat hier gaande is.

Eindoordeel Tompouce Paaseitjes

Qua tompouce-effect is er eigenlijk weinig enthousiasme meer bij mij over, ondanks dat de eitjes wel lekker zijn. Ik proef duidelijk het roze glazuur van de tompouce en in het gele proef ik crisp alleen geen tompouce. Als de gele kant wat meer naar die tompoucevulling had gesmaakt dan had ik dit echt een succes kunnen zijn. Nu zijn het gewoon lekkere paaseitjes met een zoete vulling, maar ik associeer ze, op de kleur na, niet met een tompouce. Jammer Hema, als jullie het recept aan passen dan proef ik volgend jaar weer;). Je vind de eitjes gewoon in de HEMA
winkel, een zakje van 200 gram kost €2.

Heb jij deze eitjes al geproefd?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.