Pumpkin Spice Chocolade

Food | Pumpkin Spice Chocoladereep

mei 15, 2019

Al een tijdje zag ik deze vriendelijke vriend liggen bij de Jumbo en afgelopen weekend ging die dan toch eindelijk mee naar huis voor een review. De La Place Pumpkin Spice chocolade, misschien ietwat herfstig maar ach, chocolade kan altijd.

Pumpkin Spice Chocolade

La Place Pumpkin Spice Chocolade

Deze melkchocoladereep bevat zachte pompoen, knapperige pompoenpitten en kruidige specerijen. Ik zal vast niet de enige zijn die bij deze reep meteen aan de populaire latte van Starbucks moest denken. De reep lijkt me vrij bijzonder, maar ook geweldig.

De inhoud

Ik breek een stukje af en zie meteen pompoenpitjes zitten. De stukken zijn overigens vrij groot, daar ben ik een voorstander van.

De smaak

De reep smaakt naar Sinterklaas, Kerst en lange winteravonden onder een dekentje. De smaak is eigenlijk precies zoals verwacht en ik vind ´m heel erg lekker. De melkchocolade is romig en precies goed. De pompoenpitten zijn knapperig en de zachte stukjes pompoen doen qua structuur een beetje denken aan rozijnen. De reep is kruidig maar zeker niet te scherp, precies als bij de latte waar ik zo´n fan van ben. Alle smaken en structuren zijn perfect in balans en dit is wat mij betreft zeker een top reep.

Tot slot

Aanrader dus, hele bijzondere en lekkere reep. Je vindt ´m bij La Place en bij Jumbo, bij die laatste betaalde ik €2,59. Dit is overigens niet de enige bijzondere chocoladereep die ik in het schap zag liggen. Zo zag ik ook smaken als peer-anijs, appelflap, en biet-hazelnoot. De reep met appelflap heb ik ook nog overwogen voor een review, echter leek die me ook weer niet heel bijzonder, wellicht een andere keer!

Zou jij de Pumpkin Spice chocolade willen proeven?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.