my muesli

Food | My Muesli Christmas Granola

december 22, 2017
Een tijdje geleden kreeg ik deze Christmas Granola van My Muesli opgestuurd en het idee was om dit artikel een weekje voor kerst te gaan plaatsen. Ik was op m´n dooie gemakje bezig met kerstrecepten, had nog geen kerstkaarten geschreven en ook de boodschappen voor het diner zijn nog niet in huis. Gisteren viel ineens het kwartje, dat het over een paar dagen al kerst is, oeps.. Ik heb als een gek kaarten zitten schrijven gisten (sorry tante Annie) en moest een selectie maken welke artikelen ik sowieso nog online wilde voor de feestelijkheden beginnen. Ik wilde jullie sowieso graag deze muesli laten zien en je hopelijk een beetje inspiratie geven voor het kerstontbijt.

Christmas Granola

De Christmas Granola van My Muesli dus. Deze prachtige, feestelijke gouden koker is gevuld met knapperige granola met winterkruiden waaronder kaneel (jummie!), kruidnagel en kardemom (die laatste klinkt eng maar is echt niet heel aanwezig). Verder is dit ontbijtje extra feestelijk door de witte chocolade sterretjes en de appelstukjes.
De granola is gemaakt van havervlokken gebakken in biologische honing, een extra lekkere combinatie samen met de knapperige stukken walnoot.

 

De smaak

De combinatie van appel en de kruiden doet mij een beetje denken aan appeltaart, erg lekker. Het is wat mij betreft zeker een feestelijk ontbijtje, niet te zoet en ook niet te kruidig, perfect in balans. Het enige wat ik wat minder lekker vind zijn de sterretjes. Ik hou al niet zo van witte chocolade en ik vind deze ook wat boterig. Gelukkig zijn er zat mensen wel dol op witte chocolade dus ik kan mijn sterretjes vast wel bij iemand dumpen tijdens het ontbijt.

 

Eindoordeel

Geslaagde granola dus die ik zelf graag eet in combinatie met amandelmelk. De muesli vind ik zelf overigens extreem vullend, dus zo’n bak als hier boven krijg ik echt niet op. Prima, want dan kan je er lekker mee doen en dat kerstgevoel een beetje rekken. Je vind de Christmas Granola op de webshop en in de winkel (o.a. Utrecht), voor deze koker van 575 gram, betaal je €8,90.

Heb jij al plannen voor het kerstontbijt?

*Het product in deze review heb ik gekregen.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.