moederdagtip

Food | Moederdagtip: een box vol lekkers!

mei 4, 2020

Onlangs werd er hier een doos vol lekkers bezorgd en dat is natuurlijk altijd welkom. Dit keer was het niet alleen maar lekker maar ook een stuk gezonder dan de normale inhoud van mijn kast. Ik deel daarom graag wat meer over deze box en wellicht is het een leuke Moederdagtip!

Health Aid Kits

D-drinks heeft iets leuks bedacht voor iedereen die momenteel thuis zit en wel wat lekkere maar toch verantwoorde drankjes en snacks kan gebruiken. Ze hebben de Health Aid Kits bedacht; boxen vol lekkers waar je ook echt iets aan hebt. De boxen kosten €39,50 per stuk (inclusief verzenden) en zijn verkrijgbaar in 3 varianten:

 • Sport
 • Immunity
 • Family

De inhoud van alle boxen vind je op de website van D-drinks, sommige producten kunnen wat afwijken maar zijn dan wel vergelijkbaar met het voorbeeld.

De Sport Box

Ik kreeg van D-drinks de heerlijke Sport Box vol met fijne producten voor tijdens, voor of na het sporten. Nu zijn de producten gelukkig niet alleen relevant als je sport, de dingen met veel proteïne bewaar ik wel voor na een workout maar er zitten zat lekkere dingen bij voor de luiere dagen. Op Instagram deed ik een unboxing van de volledige box, deze is terug te vinden in mijn Eettips highlight. Daar zal ik de komende dagen/weken ook wat individuele items uit de box proeven zoals ik dat vaker doe.

Moederdagtip

De box is wat mij betreft ook een leuk én origineel Moederdagcadeau. Moeders zijn volgens mij altijd blij met lekkere dingen en al helemaal als het allemaal niet te veel zooi en suiker bevat maar toch lekker is. Mijn moeder zou hier in elk geval heel blij mee zijn en een goed gevulde box uitpakken is altijd een feest.

moederdagtip

Bestellen

Je bestelt de box bij D-drinks voor €39,50 inclusief verzenden, dat is sowieso flink minder dan de waarde van alle losse producten. As we speak pak ik er een lekker flesje kombucha bij en kijk ik uit om de rest van de inhoud te gaan proeven!

Zou dit iets voor jouw moeder zijn?

*De producten in deze review heb ik gekregen.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • Wies | Nature of Happiness

  Leuk om al dit soort producten te proberen! Moet wel eerlijk zeggen dat het niets voor mijn eigen moeder is, haha!

  mei 4, 2020 at 12:20 pm Reply
 • Natiza

  Super leuk om dit soort producten te proberen!

  mei 4, 2020 at 7:28 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.