pumpkin spice

Food | Mira Eats Augustus 2019

september 11, 2019

Photo by Melissa Walker Horn on Unsplash.
Daar ben ik weer met een lijstje eten! Ik probeerde nieuwe en bestaande dingen de afgelopen weken en praat jullie bij over wat lekker was (pumpkin spice latte!) en wat tegen viel.

Xenos – Virgin Gin Tonic

Bij Xenos nam ik van het merk Twisst een gin tonic mee zonder alcohol. Meestal smaken alcoholvrije gt´s alleen naar tonic, dat was hier niet het geval. Ik proefde absoluut ook gin (of iets wat er voor door moet gaan). Het blikje staat niet zo gezellig maar als je dit in een leuk glas giet, heb je echt een feestelijk drankje voor de non- alcoholdrinkers op bijvoorbeeld een feestje.

Leerdam & meer – De Beren

Jullie hebben het misschien al voorbij zien komen op Instagram maar ik ging een tijdje terug voor het eerst eten bij De Beren. Het eten was minder simpel dan verwacht en ontzettend lekker. Ik was uitgenodigd om de Heldenmaand te promoten. In september staat alles bij De Beren in het teken van hun helden en krijg je een stel toffe sokken bij de (vega)saté, (vega)burger en spareribs. Voor het toetje vind ik het kaasplankje een aanrader, lekker, niet te gek en precies genoeg.

Albert Heijn & Jumbo – Bolletje Kokos Chocolade Kruidnoten

Bolletje kwam met nieuwe kruidnoten waar ik voor het proeven al erg gelukkig van werd. Witte chocoladesnippers en kokos klinkt heel zoet maar dat valt best mee. Ik hou niet van witte chocolade en vind deze toch geweldig, het smaakt niet zo heel ¨wit¨. De kokos is vrij fijntjes en daardoor niet heel machtig en aanwezig. Erg lekkere kruidnoten, ze doen me denken aan die kerstbomenkoekjes van Bolletje.

Jumbo – Pindakaas Honey Crunch

Smeuïge pindakaas met een crunch en af en toe een zoete vleug honing. Mensenkinderen wat is deze pindakaas lekker.

Starbucks – Pumpkin Spice Latte

Hij is er weer! Afgelopen zondag dronk ik voor het eerst in twee jaar weer mijn oh zo geliefde PSL. Echt herfst in een kopje en ik ben altijd zo blij als ´ie weer verkrijgbaar is. Ik hou zelf wel meer van de spicy variant, ik sommige filialen lijkt ´ie stuk zoeter en dan vind ik ´m net ietsje minder geweldig.

Burger King – FreaKINGdel Burger

Met hoge verwachtingen gingen wij deze ¨frikandel speciaal burger¨ proeven bij BK, hij viel tegen. Het is absoluut een prima burger maar hij is ook héél gewoontjes. Het smaakt naar een diepvrieshamburger uit de sportkantine met ui en curry, had wat mij betreft beter en luxer gekund.

KFC – Mojito Sparkler

Als dit artikel online komt, is ´ie denk ik niet lang meer verkrijgbaar maar voor de zekerheid wilde ik ´m toch benoemen. Bij KFC hebben ze een super lekkere mojito zonder alcohol, perfect in balans en ik zou er het liefst elke dag één gaan halen.

Dat was ´m weer! De komende weken ga ik weer alle (enigszins) bijzondere en nieuwe dingen noteren die ik probeer. Als ik weer een leuk lijstje heb verzameld komt die online, laat me vooral weten als ik iets moet gaan proberen!

At jij nog wat bijzonders de afgelopen weken?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.