mira eats

Food | Mira Eats is terug!

april 6, 2018
Mira Eats is terug van weg geweest! Vorig jaar deelde ik bijna maandelijks dit lekkere lijstje met jullie waarin ik mijn nieuwe verslavingen, bijzondere supermarktontdekkingen en toffe restaurantjes met jullie deelde. Van buitenhuis eten komt door mijn gezondheid de laatste maanden weinig, vandaag dat Mira Eats even van de radar verdwenen was. Toch miste ik, naast Instagram Stories, een plek waar ik kleine ontdekkingen of mini reviews kon plaatsen dus daar ben ik weer. Dit keer met een zeer onverwachte positieve ontdekking, een review van de nieuwe Mc Flurry en supermarkt-tips.


Duitse Supermarkt

Regelmatig rijden wij richting Kleve/Kleef om inkopen te doen, dat is een ruim uur rijden maar dat hebben we er graag voor over. Naast dat bij de DM wasmiddel en veel verzorgingsproducten veel goedkoper zijn, ben ik gek op Kaufland, een bekende Duitse supermarktketen. Het vegetarische assortiment is in deze supermarkt vrij ruim en vooral heel erg lekker. Ik vind vleesvervangers vaak niet te vreten maar onder andere de ¨doner¨ en de vega ¨frikandellen¨ uit deze winkel zijn écht ontzettend lekker.

Mc Flurry Toffee Banaan

Er is weer een nieuwe Mc Flurry op de markt die instant voor een zomers gevoel zorgt, ik moest ´m uiteraard proberen! Ik vond ´m lekker maar wel erg machtig doordat er een flinke slagroomsmaak aan zit. De combi van toffee en banaan is goed op elkaar afgestemd en lekker in balans. Volgende keer zou ik ´m bestellen met chocoladesaus, dan ´issie denk ik nóg lekkerder en een tikje minder saai.

Vega(n) Hotdogs

Ik probeerde eindelijk de hotdogs waarvan ik dacht dat ik ze vreselijk ging vinden en ze bleken geweldig. Ik deelde onlangs mijn recept met jullie, die kun je hier terugvinden.

Komkommer met hummus en chilisaus

Ik moet van mezelf wat gezonder snacken omdat een dieet van elk uur een Bounty nou niet echt heel gezond is. Ik ontwikkelde een kleine verslaving voor hummus en dan het liefde als dip voor komkommer met een toefje chilisaus (wel van Go-Tan). Nou weet ik dat chilisaus veel suiker bevat dus volledig verantwoord is deze snack niet, wel heel erg lekker.

Haagen-Dasz

Voor een campagne maakte ik kennis met de nieuwe ijsjes van Haagen-Dasz en mensenkinderen die waren lekker. Ik heb twee van de vier varianten inmiddels geproefd en de almond variant met chocolade-ijs is echt ge-wel-dig. Gewoon te koop bij Albert Heijn.

Een kort lijstje dus puur omdat ik niet echt meer buiten de deur eet of op stations ontdekkingen doe. Als ik minstens 4 dingen heb verzameld kom ik over een maandje weer bij jullie terug met een nieuwe Mira Eats, anders wat later.

Heb jij nog leuke tips op eet-gebied?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.