gourmet

Food | Mira Eats November 2019

november 16, 2019

Ik ben wat aan de vroege kant met mijn favoriete rubriek deze maand maar ik had zo veel lekkere dingen ontdekt die ik zo snel mogelijk wilde delen. Een aantal producten zagen jullie al voorbij komen in mijn stories op Instagram, maar hier dan even het échte overzicht.

Gourmetten

Wij zijn van die mensen die zo rond de herfst overschakelen van barbecue en kaasfondue-obsessies naar gourmetten. Ondanks dat we maar met zijn tweeën zijn vind ik het zó ontzettend gezellig. Je eet toch vaak snel na het werk en met gourmetten zit je echt even samen aan tafel en er zijn zó veel mogelijkheden. Gourmetten hoeft echt allemaal niet zo standaard, de gourmet pagina van Jumbo vind ik zelf een hele fijne voor inspiratie. Hier vind je lekkere recepten en andere handige tips voor gourmetten.

Van Delft  de Pepernotenfabriek – Truffel Kaneel Kruidnoten

Jullie zijn wellicht al bekend met mijn verslaving aan Truffel Kruidnoten, inmiddels heb ik een nieuwe favoriet. Deze truffel kruidnoten met kaneel smaken naar een kaneelstok in kruidnootvorm en ze zijn zó ontzettend lekker.

Knoppers – Nut Bar

Good old Knoppers kwam met nieuwe repen en die wilde ik héél graag proeven. Ze deden me denken aan Knoppers gecombineerd met Snickers alleen dan met hazelnoot in plaats van pinda. Erg lekkere reep en ik ga deze zeker opnieuw kopen.

Mc Donalds – Vega Kipnuggets

Volgens mij zijn ze inmiddels niet meer verkrijgbaar maar ik wilde ze toch vermelden, mochten ze nog terug komen. De vega kipnuggets van Mc Donalds vielen mij een klein beetje tegen. De smaak was goed, om eerlijk te zijn vrijwel niet van echte kip te onderscheiden. Echter miste ik qua bite en krokante korst wel wat, ik vond ze wat aan de zompige kant. Dit lijkt ook wel weer per Mac te verschillen want van sommige volgers kreeg ik te horen dat ze juist heel krokant waren. Leuke vervanger dus als je helemaal geen vlees eet maar qua bite mogen ze bij een comeback wel wat beter.

Mc Donalds – Milkshake Deluxe

Nu lijkt het alsof ik continu bij de Mac kom maar het valt best mee. Ik had een kleine mijlpaal bereikt dus wilde mezelf trakteren op wat lekkers; op het bord bij de Drive spotte ik ineens milkshakes met slagroom en chocoladesaus. Ik besloot de chocoladevariant te bestellen en dat bleek een héle goede keus. Mega lekker, inderdaad luxe en een toevoeging ten opzichte van een normale milkshake.

In de volgende editie?

In de volgende editie waarschijnlijk geen kruidnoten of gekke chocoladeletters want die zal na Sinterklaas komen. Op dit moment heb ik een chocoladeletter met satésaus naast me liggen (ja echt) en twijfel ik of ik die via Instagram ga reviewen of in een artikel. Voor live smaaktesten kun je het beste mijn stories in de gaten houden, daar probeer ik regelmatig producten. Volgende week gaan we uit eten voor ons jubileum dus daar gaan jullie uiteraard een review van terugzien en verder zie ik wel wat ik allemaal tegen ga komen in de winkels! Uiteraard vind je bijna elke woensdag wel gewoon een foodreview van producten waar ik iets meer over te vertellen heb dan alleen een alinea.

Heb jij nog leuke dingen geproefd de afgelopen maand?

*Dit artikel betreft een samenwerking.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

  • Mariska

    OMg die milkshake deluxe wil ik nu ook!

    november 16, 2019 at 10:55 am Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.