Karvan Cevitam GO

Food | Karvan Cevitam GO

mei 9, 2016
Vroeger, toen ik nog thuis woonde werd er eigenlijk alleen maar water gedronken en af en toe aanmaak. Inmiddels woon ik al jaren op mijzelf maar de drinkgewoontes van thuis uit heb ik overgenomen. Ik drink thuis áltijd water en als ik een wilde bui heb een keer aanmaak, ook naar school neem ik altijd water of aanmaak mee. Frisdranken drink ik buitenshuis wel maar thuis mis ik het absoluut niet. De afgelopen tijd probeerde ik de handige geconcentreerde flesjes van Karvan Cevitam, ideaal voor onderweg.

De flesjes lijken mini maar je hebt er dan ook veel minder van nodig door de hoge concentratie. Met één flesje maak je zo’n 30 glazen water of 15 flesjes (6 liter), afhankelijk van hoe zoet je het maakt. Ik drink mijn aanmaak totaal niet zoet en aan een mini “squeeze” in mijn flesje heb ik genoeg.

 

Een nadeel van aanmaak vind ik het hoge suikergehalte, dat is hier helaas ook aanwezig, ondanks dat een glas maar 5 calorieën bevat. Er zijn inmiddels 5 smaken van deze handige flesjes: Ice Tea Lemon, Lemon. Red Fruit, Strawberry en Cactus Lime. De laatste drie probeerde ik uit en daarvan is Cactus Lime veruit mijn favoriet.
Thuis drink ik nog steeds mijn suikervrije aanmaak maar voor onderweg vind ik deze flesjes echt geweldig. Ik heb er altijd een in mijn tas zitten en als ik mijn flesje op school aanvul kan ik mooi een klein beetje smaak toevoegen. Met een prijs van ongeveer €2,60 lijkt Karvan Cevitam Go prijzig maar als je het omrekent is het goed te doen, zeker als je geen mierzoete drinker bent. Aanrader, ook omdat het mij stimuleert om meer te drinken.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.