Food | Je eigen foto’s op Boomf

september 2, 2014
Soms kom je iets tegen dat leuker dan leuk is, bijvoorbeeld je eigen foto’s afgedrukt op marsmellows!
Ik had het al een aantal keer voorbij zien komen bij andere bloggers maar ga het toch nog even aan jullie laten zien; de producten van  Boomf!

Boomf is een Engels bedrijf waar je heel makkelijk je persoonlijke setje marshmellows kunt bestellen. Een setje bevat 9 marshmellows en je kunt foto’s kiezen van Instagram, Facebook en je computer. Een doosje kost $26, zo’n €20 (klik hier voor de wisselkoers) en word gratis verzonden, overal ter wereld.
Jullie zagen het al; mijn doosje bestond vooral uit katjes. Voor de afwisseling heb ik nog wat foto’s van Steven en mij gekozen en een productfoto. Het pakketje was er binnen een week en ging gewoon door de brievenbus. Sowieso complimenten voor de service van Boomf, ontzettend aardige mensen en een goede, gebruiksvriendelijke site.
Ik ben echt een nerd met dit soort dingen maar dit papiertje lag boven op het doosje, alle foto’s afgedrukt. Deze plak ik in mijn agenda:)
Cas keurt zijn marshmellow.
En wij samen! Zo als je ziet geen geweldige kwaliteit maar gewoon goed en leuk. De marshmellows smaken overigens prima:)
Bij deze nogmaals de link naar de site van Boomf.
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb ter review.
Ik heb al iemand in gedachten die ik dit cadeau ga doen, zijn jullie ook zo enthousiast?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.